ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαίρη Χρονοπούλου – Αναρρώνει στο σπίτι της στην Παιανία

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η Μαίρη Χρονοπούλου – Αναρρώνει στο σπίτι της στην Παιανία

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η περιπέτεια υγείας της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν στο καρδιολογικό τμήμα από την περασμένη Δευτέρα, λόγω του ιδιαίτερα χαμηλού δείκτη οξυγόνου που είχε.

Η Μαίρη Χρονοπούλου πλέον είναι καλά, αφού ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Όπως είχαν κάνει γνωστό άνθρωποι που είναι κοντά στην ηθοποιό, το οξυγόνο της ήταν πολύ χαμηλό και είχε πρόβλημα στον πνεύμονα. Δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έτσι κάλεσαν ασθενοφόρο, προκειμένου να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, αφού ήταν μεγάλη ανάγκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και η ηθοποιός αναρρώνει στο σπίτι της στην Παιανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.