ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σπάνιο υλικό από τον πρώτο γάμο της Α.Φόνσου το 1962 – Κουμπάρα ήταν η Α.Βουγιουκλάκη (φώτο)

Σπάνιο υλικό από τον πρώτο γάμο της Α.Φόνσου το 1962 – Κουμπάρα ήταν η Α.Βουγιουκλάκη (φώτο)

Η Άννα Φόνσου δημοσίευσε στη σελίδα για το «Σπίτι του Ηθοποιού», μια σπάνια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο με τον αρχιτέκτονα Κώστα Παλτόγλου, στον οποίο κουμπάρα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1962 στον Άγιο Διονύσιο τον Αεροπαγίτη στο Κολωνάκι. Στο σημείο που θα γινόταν η τελετή είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες θαυμαστές, τόσο της νύφης, όσο και της κουμπάρας, που δεν ήταν άλλη από τη μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Μιλώντας στο Down Town για την επεισοδιακή τελετή, είπε: «Είχαν μαζευτεί χιλιάδες θαυμαστές. Με κόπο κατάφερα να μη μου σκίσουν το νυφικό. Όρμαγαν στην Αλίκη, της κατέστρεψαν τα μαλλιά. Δεν τελείωσε το μυστήριο και έτσι η πεθερά μου μας πήρε και μας πήγε σε έναν παπά να μας δώσει μία ακόμη ευχή».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από τον πρώτο γάμο της Άννας Φόνσου:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άννα Φόνσου έχει κάνει τρεις γάμους. «Ο Κώστας (Παλτόγλου) ήταν πολύ καλός, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα κυλούσε όλη μου η ζωή μ’ έναν άντρα. Χωρίσαμε φιλικά και επικοινωνούσαμε τακτικά, μέχρι που έφυγε από τη ζωή. Με το δεύτερο, τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη Νίκο Σοφιανό, παντρευτήκαμε ύστερα από ενάμιση μήνα σχέσης. Είπα “για να θέλει τόσο πολύ να με παντρευτεί, μπορεί και να έχει δίκιο”. […] Ο τρίτος μου άντρας ήταν ο μουσικός Τάκης Μπουγάς. Θεωρητικά ήμουν μεγάλη όταν χωρίσαμε, αλλά δεν θα δείλιαζα ποτέ να χωρίσω από έναν άντρα για να μη μείνω μόνη μου ή επειδή μου έδινε κάποια λεφτά για να ζω» είχε πει για τους άνδρες της ζωής της στο περιοδικό People.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.