ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζον Λένον-Γιόκο Όνο: Στη δημοσιότητα άγνωστα πλάνα από προσωπικές τους στιγμές

Τζον Λένον-Γιόκο Όνο: Στη δημοσιότητα άγνωστα πλάνα από προσωπικές τους στιγμές

Στις 16 Απριλίου με την κυκλοφορία της επανέκδοσης του «John Lennon/Plastic Ono Band-The Ultimate Collection», θα κυκλοφορήσει και το βίντεο κλιπ του «Look at Me» με μοναδικά πλάνα από το σπίτι του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο, τα οποία βγαίνουν για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο κλιπ θα περιλαμβάνει σκηνές από τα γυρίσματα, που είχαν γίνει για δύο μικρού μήκους ταινίες του ζευγαριού με το όνομα «Film No. 5 – Smile» και «Two Virgins». Τα πλάνα, κυκλοφόρησαν σε μία πρώτη φάση σε διπλή οθόνη από το κανάλι John Lennon Estate στο YouTube, προκειμένου να προϊδεάσουν το κοινό και να πάρουν μία γεύση από τη ζωή του διάσημου ζεύγους.

Η Γιόκο Όνο είχε γράψει στον πρόλογο της επανέκδοσης: «Με τα άλμπουμ των Plastic Ono Band, άρεσε και στον Τζον και σ’ εμένα η ιδέα αυτής της όντως καθαρής, βασικής, ειλικρινούς πραγματικότητας, που επρόκειτο να δώσουμε στον κόσμο. Επηρεάζαμε άλλους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους κουράγιο, δίνοντας αξιοπρέπεια σε ένα συγκεκριμένο στυλ εύθραυστου και δυνατού, που εκείνη την εποχή δεν ήταν αποδεκτό από την κοινωνία. Ήταν επανάσταση να πει ένας Beatle: “Άκου, είμαι ανθρώπινος, είμαι πραγματικός”. Χρειάστηκε πολύ κουράγιο για να το κάνει.»

Η διευρυμένη επανέκδοση του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει με αφορμή τα 50α του γενέθλια, περιλαμβάνει συνολικά 87 ηχογραφήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακουστεί ξανά, εκ των οποίων οι 14 θα είναι χωρίς καμία επέμβαση του παραγωγού Φιλ Σπέκτορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.