ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κ.Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα της συζύγου του (φωτο)

Κ.Αγγελίδης: Η συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα της συζύγου του (φωτο)

Την σκληρή μάχη ζωής συνεχίζει να δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Βράχος δίπλα του σε αυτό τον Γολγοθά που περνά από την ημέρα του σοβαρού τροχαίου του είναι η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη.

Μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο τα Χριστούγεννα του 2017, ο Κωνσταντίνος δε σταματά να δίνει σκληρές μάχες και ευτυχώς μέχρι τώρα βγαίνει συνέχεια νικητής.

Σε ακόμη μία χειρουργική επέμβαση, ιδιαίτερα σημαντική για την καλή πορεία της ανάρρωσής του υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ο οποίος είδε τη ζωή τη δική του αλλά και της οικογένειάς του να αλλάζουν ριζικά μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τον Δεκέμβριο του 2019, συνεχίζει να παλεύει για ένα καλύτερο μέλλον και σήμερα υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στα μάτια του.

Όπως ενημέρωσε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη μέσω της σελίδας της στο Facebook, όλα πήγαν κατ’ ευχή.

«Όλα πήγαν τέλεια!!!Να ευχαριστήσω θερμά όλο τον κόσμο για τις υπέροχες ευχές του και φυσικά τον γιατρό μας, τον κο Πανάγο Αρβανίτη, που με την πρωτοποριακή μέθοδο των ρυθμιζόμενων ραμμάτων διορθώθηκε ο στραβισμός του Κωνσταντίνου μου!!!» έγραψε με χαρά η Εβελίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.