ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Φόνσου: «Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και πήγα και φύλαγα γάτες» (βίντεο)

Α.Φόνσου: «Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και πήγα και φύλαγα γάτες» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός, Άννα Φόνσου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο «Πρωινό», εξέφρασε το παράπονο της για το γεγονός ότι δεν έχει παίξει στην Επίδαυρο, ακόμη και ως μέλος του χορού.

«Στην Επίδαυρο δεν έχω παίξει τόσα χρόνια, τώρα θα παίξω; Το προσπάθησα τόσο. Είχα πει να με βάλουν στον χορό έστω και με μουτσούνα, αν τους θίγω να φαίνομαι. Στο Εθνικό Θέατρο έχω κάνει τόσες αιτήσεις και μου είπαν μην κάνετε άλλη, έχουμε τις περσινές», δήλωσε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Ωστόσο, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως έχει τύχει να απορρίψει προτάσεις οι οποίες δεν την εξέφραζαν και αποκάλυψε τη δουλειά που προτίμησε να κάνει την περίοδο που δεν ασχολούνταν με τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά, μου έκαναν κάτι προτάσεις που δεν μου άρεσαν, και πήγα και φύλαγα γάτες. Μια κυρία έφευγε ταξίδι και είχε 5-6 γάτες και μου λέει μήπως ξέρεις καμιά κοπέλα να της δίνω κάποια λεφτά τον μήνα να της ταΐζω τις γάτες και της λέω εγώ. Δεν το πίστεψε η γυναίκα και το έκανα δύο χρόνια. Και αν μου ξανατύχει θα το κάνω», τόνισε.

«Με ενοχλεί να με κρίνει μία μικρή που έχει βγει τρία χρόνια και δεν έχει κάνει τις σπουδές στις δικές μου Και δεν έχει ρωτήσει τι σπουδές έχω κάνει», είπε στην συνέχεια.

Στην ερώτηση αν την ενοχλεί που γράφουν την ηλικία της στο διαδίκτυο, εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Είμαι 90 plus. Δεν με ενδιαφέρουν οι ηλικίες γιατί βρίσκω κάτι ηλίθιες 20 χρόνων που δεν θα ήθελα να είμαι στην ηλικία τους και να μην έχω υποψιαστεί τίποτα από αυτά που γίνονται σε αυτόν τον κόσμο παρά μόνο ποιες έχουν κάνει πλαστικές εγχειρήσεις»

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν οι γυναίκες, η αγαπημένη ηθοποιός τάχθηκε υπέρ τους.

«Καλά κάνουν και έχουν κάνει. Εγώ δεν έχω κάνει γιατί φοβάμαι τις εγχειρήσεις αλλιώς θα είχα κάνει από την κορυφή μέχρι τα νύχια», δήλωσε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Άννα Φόνσου δήλωσε: «Η εγγονή μου θέλει να με παντρέψει. Εγώ δεν το θέλω. Αλλά ακόμη και όταν ήμουνα παντρεμένη ζούσαμε με το σύζυγό μου σε ξεχωριστά σπίτια. Το τραγούδι που είχε γράψει ο σύζυγός μου για μένα ήταν το “Ετοιμάζω ταξίδι”.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.