ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλεξάνδρα Ούστα: «Τα ΜΜΕ προσπαθούσα να “βγάλουν” είδηση όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς»

Η ηθοποιός μίλησε για εκπομπές που την απέκλεισαν επειδή δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα

Αλεξάνδρα Ούστα: «Τα ΜΜΕ προσπαθούσα να “βγάλουν” είδηση όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς»

Για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά, με τον οποίο υπήρξε σε σχέση για αρκετά χρόνια, μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ με τίτλο «Μαμά-δες», η ηθοποιός ανέφερε ότι εκείνη την περίοδο αισθανόταν ότι τα ΜΜΕ ήθελαν να «κερδίσουν» κάτι, από μια τόσο δυσάρεστη είδηση, γεγονός που την έκανε να νιώθει άσχημα.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπήρξε εκπομπή που την απέκλεισε από καλεσμένη, γιατί δεν ήθελε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός. ousta-mpoulas

«Αισθανόμουν ότι ο κόσμος ήθελε να πάρει κάτι, όχι όμως με καλό τρόπο, σα να ήθελε να “φάει” κάτι από μένα και κάτι από εκείνον. Δεν αισθανόμουν θετικά και πολύ καλή ενέργεια. Πάρα πολύ άσχημα παρόλο που γενικά μου έχουν φερθεί καλά. Δηλαδή δεν είναι ότι έχει ειπωθεί κάτι αρνητικό για μένα, αλλά αισθανόμουν άσχημα γιατί από το θάνατο κάποιου προσπαθούσε να βγει μια είδηση. Δηλαδή σαν, “παιδιά πρέπει να έχουμε και εμείς ψωμάκι”, αλλά θεωρώ ότι δεν ταίριαζε στη στιγμή», τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για τις εκπομπές που την απέκλεισαν, επειδή η ίδια δεν ήθελε να αναφερθεί στον Σάκη Μπουλά, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε: «Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει. Δεν είναι ότι δεν το περίμενα. Το περίμενα και για αυτό τον λόγο είχε γίνει εξ αρχής η συμφωνία ότι θα πήγαινα να μιλήσω για τη δουλειά μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.