ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Angelo Bruschini: «Έφυγε» από τη ζωή ο κιθαρίστας των Massive Attack (φώτο) (upd)

Έδινε «μάχη» με τον καρκίνο του πνεύμονα

Angelo Bruschini: «Έφυγε» από τη ζωή ο κιθαρίστας των Massive Attack (φώτο) (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 13:55) Την τελευταία του πνοή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο του πνεύμονα, άφησε ο κιθαρίστας των Massive Attack, Angelo Bruschini.

Ο Angelo εντάχθηκε στους Massive Attack τη δεκαετία του ’90, παίζοντας μαζί τους στο στούντιο και σε ζωντανές εμφανίσεις.

Γεννημένος στο Bristol, o γνωστός για το μοναδικό κιθαριστικό του στιλ Bruschini μπήκε στο γκρουπ το 1995 ως κιθαρίστας στην περιοδεία τους και έγινε βασικός κιθαρίστας τους.

Τον Ιούλιο του 2023 ο Bruschinni ανακοίνωσε ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. «Δύο φορές τώρα μου έχουν πει “καλή τύχη” οι ειδικοί στο νοσοκομείο για τον καρκίνο του πνεύμονα. Νομίζω την πάτησα. Είχα μια υπέροχη ζωή, είδα τον κόσμο πάρα πολλές φορές, γνώρισα πολλούς υπέροχους ανθρώπους, αλλά η πόρτα κλείνει, σκέφτομαι να γράψω ένα βιβλίο», είχε γράψει πριν από τέσσερις μήνες στο Facebook.

Ο Bruschini ήταν παντρεμένος με την Jessica Merritt και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Joel.

Θυμίζουμε, ότι οι Massive Attack επρόκειτο να παίξουν στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2022, ωστόσο η προγραμματισμένη τους εμφάνιση στο Release Athens ακυρώθηκε λόγω της ασθένειας του κιθαρίστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη την περίοδο, το συγκρότημα είχε ματαιώσει όλες τις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο – από τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Primavera στη Βαρκελώνη μέχρι το Release Athens.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.