ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της Τέτης Σχοινάκη – «Ήταν μια σπουδαία κοπέλα γεμάτη αξιοπρέπεια»

«“Έφυγε” έπειτα από 1,5 χρόνο αγώνα με τον καρκίνο»

Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της Τέτης Σχοινάκη – «Ήταν μια σπουδαία κοπέλα γεμάτη αξιοπρέπεια»

Η Άννα Φόνσου, αποκάλυψε πως τελευταία επιθυμία της Τέτης Σχοινάκη που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από μάχη που έδωσε επί 1,5 χρόνο με τον καρκίνο, ήταν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου μίλησε στην εφημερίδα Espresso μετά τον θάνατο της Τέτης Σχοινάκη και, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Ήταν μια σπουδαία κοπέλα, γεμάτη αξιοπρέπεια. “Έφυγε” έπειτα από 1,5 χρόνο αγώνα με τον καρκίνο. Τη βοήθησε το Σπίτι του Ηθοποιού. Της είχε γυναίκα δίπλα της να τη φροντίζει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν της έλειψε τίποτα, χωρίς να γνωρίζει τίποτα. Ήταν πολύ περήφανη και δεν θα το επέτρεπε».

«Τώρα, σε σχέση με τις διαδικασίες του αποχαιρετισμού της και της ταφής της, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, διότι βρίσκεται στο στάδιο της νεκροψίας.

Η Αστυνομία την πήρε από το σπίτι της για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούμε για το πότε θα προγραμματιστούν η εξόδιος ακολουθία και η τελετή ταφής της (σ.σ.: θα την αναλάβει ο αδελφός της).

Η Τέτη ήταν μια σπουδαία ηθοποιός, μια αγαπημένη φίλη και ένας σπουδαίος άνθρωπος… Η αξιοπρέπεια υπήρχε μέχρι τελευταία στιγμή και η Τέτη, δεν ζήτησε ποτέ τίποτα από κανέναν», συνέχισε η ίδια.

Η Άννα Φόνσου αποκάλυψε και ότι τελευταία επιθυμία της ηθοποιού ήταν να μείνουν μακρά από τα φώτα της δημοσιότητας οι δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, τον περασμένο Ιανουάριο και έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Σωτηρία, η Τέτη Σχοινάκη επέστρεψε, όπως ήταν η επιθυμία της, στο σπίτι της στην περιοχή της Γκράβας, απίστευτα εξαντλημένη, ακολουθώντας τη θεραπεία της και έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και μία έμπειρη νοσηλεύτρια όλο το εικοσιτετράωρο, η οποία τη φρόντισε έως την τελευταία στιγμή της ζωής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.