ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποκάλυψη από τη Μαρία Σόκαλη: Ο πασίγνωστος ηθοποιός με τον οποίο είχε σχέση ενώ ήταν παντρεμένος

Ένα κρυφό ειδύλλιο αποκάλυψε η ηθοποιός

Αποκάλυψη από τη Μαρία Σόκαλη: Ο πασίγνωστος ηθοποιός με τον οποίο είχε σχέση ενώ ήταν παντρεμένος

Με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Μαρία Σόκαλη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε τη γνωριμία της με τις Ελληνίδες σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Τζένη Καρέζη και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη!

«Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό; Νομίζω ότι δεν έκανε καλά», είπε αρχικά η Μαρία Σόκαλη.

«Η Τζένη Καρέζη ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε», συνέχισε, ενώ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη είπε ότι «Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δε ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο… κρατημένη πάντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαρία Σόκαλη αποκάλυψε τέλος ότι «Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.