ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το «τρελό» ποσό που άφησε κληρονομία ο Χαγκριντ από το Χάρι Πότερ

Εκτός από το χρηματικό ποσό που βρισκόταν στην κατοχή του είχε και αρκετά ακίνητα στην Αγγλία

Αυτό είναι το «τρελό» ποσό που άφησε κληρονομία ο Χαγκριντ από το Χάρι Πότερ

Το φως της δημοσιότητας είδε η περιουσία που αφήνει πίσω του ο αγαπημένος ηθοποιός του Χάρι Πότερ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, πριν από σχεδόν έναν χρόνο και συγκεκριμένα στις 14 Οκτωβρίου του 2022, από χρόνια οστεοαρθρίτιδα και τα τελευταία χρόνια της ζωής του κυκλοφορούσε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Η πρώην σύζυγός του Rhona Gemmell διορίστηκε διαχειρίστρια της περιουσίας του μαζί με τον φίλο του Gordon Bulloch. Η διαθήκη του, που υπεγράφη το 2021, αποκάλυψε ότι η ακαθάριστη αξία των περιουσιακών στοιχείων του που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο ανερχόταν σε 3.848.971 λίρες.

Ο Κολτρέιν είχε επίσης στην κατοχή του ένα ακίνητο και αυτοκίνητα στην Ισπανία, αξίας 776.693 λιρών, και κεφάλαια στις ΗΠΑ αξίας σχεδόν 300.000 λιρών.

Η διαθήκη του Κόλτρεϊν όριζε ότι η πλειονότητα της περιουσίας του έπρεπε να τοποθετηθεί σε καταπίστευμα προς όφελος των δύο παιδιών του, Σπένσερ και Άλις. Τους χάρισε ακόμη πορτρέτα τους φιλοτεχνημένα από τον καλλιτέχνη John Burns. Η αδερφή του, Annie Rae, κληρονόμησε 450.000 λίρες και ο βαφτισιμιός του θα λάβει 250.000 λίρες.

Ένα μοντέλο του υπερωκεάνιου πλοίου RMS Aquitania, το οποίο κατασκευάστηκε στο Clyde, έχει χαριστεί για να εκτεθεί στο Μουσείο Riverside της Γλασκώβης, ως φόρος τιμής στις σκωτσέζικες ρίζες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διαθήκη αποκάλυψε ότι, ο ηθοποιός κατείχε ακίνητα στη Σκωτία, το Λονδίνο και τη Μινόρκα, μαζί με ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο μετοχών. Η πολύτιμη συλλογή αυτοκινήτων του εκτιμάται σε 42.250 λίρες, ενώ τα γλυπτά και τα έργα τέχνης του εκτιμήθηκαν ότι αξίζουν 36.300 λίρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.