ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πώς είναι σήμερα η… πολυτάλαντη Πέπη Τσεσμελή – Τα παράτησε όλα και… γράφει βιβλία μαγειρικής (φώτο-βίντεο)

Το κορίτσι με τις θρυλικές ατάκες «Άλλο πρέπει και άλλο Πέπη» σήμερα έχει αλλάξει

Δείτε πώς είναι σήμερα η… πολυτάλαντη Πέπη Τσεσμελή – Τα παράτησε όλα και… γράφει βιβλία μαγειρικής (φώτο-βίντεο)

Οι πιο παλαιοί σίγουρα θα θυμάστε την Πέπη Τσεσμελή, την ξανθιά τηλεπερσόνα που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄90.

Το κορίτσι με τις θρυλικές ατάκες «Άλλο πρέπει και άλλο Πέπη» σήμερα έχει αλλάξει.

Για όσους την έχουν ξεχάσει, η Πέπη είχε φανατικούς θαυμαστές σε εκπομπές όπως το «Ερωτοδικείο», το «Αυτόφωρο» κ.ά.

Κάποιες φορές μάλιστα σκανδάλιζε παιχνιδιάρικα τους τηλεθεατές και τους καλεσμένους της, άλλοτε με τα προκλητικά τραγούδια της και άλλοτε με τις καυτές της φωτογραφίσεις.

Η πολυτάλαντη Πέπη Τσεσμελή

Απόφοιτος γαλλικής φιλολογίας από την Γαλλική Ακαδημία, η Πέπη Τσεσμελή έχει κάνει σπουδές στο πιάνο, έχει εμφανιστεί σε κονσέρτα στην αίθουσα του Παρνασσού.

Έχει επίσης αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής, ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά ενώ το 2003 την συνέλαβαν ως εργαζόμενη σε οίκο ανοχής.

Η σύλληψη σε οίκο ανοχής

Η Πέπη Τσεσμελή μιλώντας σε συνέντευξή της για τη σύλληψή της σε οίκο ανοχής πριν 18 χρόνια είχε δηλώσει πως ήταν ένα γερό «χαστούκι».

«Είναι κάτι που συνέβη. Είχαν γίνει πολλά παρασκήνια που δεν γνώριζα εγώ, αλλά θα σου πω τι γίνεται. Τότε ήμουν πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό, πιο πολύ με πείραξε που στεναχωρήθηκε η οικογένειά μου.

Βέβαια, με γνωρίζουν και ήξεραν την περίπτωση και για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά. Στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ, αλλά το ξεπέρασαν γιατί γνωρίζουν το παιδί τους».

Και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τώρα και κάνω μια απογραφή, ήταν μια εμπειρία εκπληκτική στη ζωή μου. Διότι με έκαναν και αναθεώρησα και είδα, έφαγα ένα μεγάλο “χαστούκι” και είδα τον ρατσισμό που υπάρχει σε αυτές τις γυναίκες.

Είδα πόσο λίγοι και ανόητοι είμαστε διότι ο ένας με τον άλλον αντί να τον σπρώξουμε στα χειρότερα, πρέπει να δώσουμε ένα χέρι να βοηθάμε.

Είδα την υποκρισία που υπάρχει γενικά. Είδα τους συγγενείς, είδα ποιοι φίλοι είναι πραγματικοί, τους είδα όλους».

Ο «Τσεσμελεντές» και η αγάπη για τη μαγειρική

Η Πέπη Τσεσμελή όμως τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση. Παρουσίαζε μόνο μια εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης αλλά σταμάτησε, όμως η αγάπη της για την μαγειρική τελικά ήταν εκείνη που την κέρδισε.

Η ίδια, έχει μάλιστα εκδώσει το δικό της βιβλίο μαγειρικών συνταγών.

Το βιβλίο μαγειρικής της έχει τίτλο «Τσεσμελεντές με επιτραπέζιες ιστορίες» και το σύνθημα του, όπως η ίδια έχει δηλώσει αναφέρει είναι «Να μπορέσει να εφοδιάσει τις νοικοκυρές στο μαγείρεμα εύκολες και γρήγορες συνταγούλες. Εκτός από αυτό όμως θέλω και γυναίκες που ασχολούνται περισσότερο με τη μαγειρική να μάθουν κάτι που δεν ξέρουν. Το βιβλίο μου έχει μεγάλη γκάμα συνταγών και μπορεί κανείς να μαγειρέψει είτε εύκολες είτε δύσκολες συνταγές».

Η προσωπική της ζωή

Όσο για την προσωπική της ζωή, διαρρέονται φήμες, ωστόσο εκείνη δεν αναφέρεται καθόλου στο θέμα.

Το μόνο που λέει στην ερώτηση για το εάν πρόκειται να παντρευτεί είναι «η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να κάνω ένα παιδί γιατί ο γάμος εξυπηρετεί μόνο αυτό το σκοπό, πιστεύω. Κι αυτό γιατί εάν είσαι καλά με το σύντροφό σου και εάν υπάρχει αγάπη, πιστεύω ότι κάθε μέρα νιώθεις παντρεμένος. Από εκεί και πέρα το θέμα του γάμου είναι να κάνεις ένα παιδί. Είναι όμορφο ένα παιδί να έχει τον πατέρα του και να μην είναι ανύπαντρη η μητέρα. Αυτός είναι ο λόγος που θα παντρευόμουν» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Πέπη άφησε πίσω της τα καλτ χρόνια του «Ερωτοδικείου» που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία, μαγείρισσα και δηλώνει μια χαρά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.