ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δεν θα αποτεφρωθεί τελικά ο Γιάννης Βογιατζής – Την Παρασκευή η κηδεία και ταφή του

Η τελετή θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας

Δεν θα αποτεφρωθεί τελικά ο Γιάννης Βογιατζής – Την Παρασκευή η κηδεία και ταφή του

Θρίλερ με την κηδεία του Γιάννη Βογιατζή που πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 89 ετών, καθώς όπως έγινε γνωστό τελικά δεν θα αποτεφρωθεί, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά θα ταφεί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν θα αποτεφρωθεί στην Ριτσώνα.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τα παιδιά του καλλιτέχνη συμφώνησαν με την απόφαση της δεύτερης συζύγου του, με αποτέλεσμα η κηδεία του να γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στη 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην κεντρική πλατεία Κερατέας.

Όλα όσα δήλωσε ο γιος του Γιάννη Βογιατζή: «Η κηδεία του πατέρα μου θα γίνει 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα, θα ακολουθήσει λειτουργία στην πλατεία της Κερατέας, στον Άγιο Δημήτριο στην εκκλησία και μετά θα πάμε στο νεκροταφείο της Κερατέας να τον θάψουμε και όχι να τον κάψουμε, όπως έγινε παρεξήγηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια φταίω κι εγώ λίγο για αυτό, φταίμε κι εμείς, αλλά προέκυψε κι έτσι είναι επιθυμία της γυναίκας του να γίνει θρησκευτική τελετή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.