ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Γ.Τόλιος – Ήταν ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες»

Ο Γ.Τόλιος εντάχθηκε στις «Τρύπες» το 1985 και έμεινε μέχρι το τέλος του συγκροτήματος

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Γ.Τόλιος – Ήταν ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες»

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 58 ετών,  ο Γιώργος Τόλιος, ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Τρύπες».

Ο γνωστός μουσικός ζούσε στη Θεσσαλονίκη, ενώ η είδηση του θανάτου του διαδόθηκε μεταξύ των φίλων του.

Ο Γιώργος Τόλιος εντάχθηκε στις Τρύπες το 1985 και έμεινε μέχρι το τέλος του συγκροτήματος, ενώ είχε συνεργαστεί με αρκετές ακόμη ελληνικές μπάντες. Είχε παίξει κρουστά στα Ξύλινα Σπαθιά, όπου ντράμερ ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Πάνος, ενώ είχε δουλέψει πολύ και ως Dj. Είχε συνεργαστεί ακόμη με τον Μπάμπη Στόκα, τον Γιάννη Κούτρα αλλά και τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, ενώ διατηρούσε μαγαζί στην Κατερίνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρόλο που ο πατέρας του ήταν αρχηγός στη Δόξα Δράμας και ο ίδιος μεγάλωσε στα γήπεδα, τελικά επέλεξε τον δρόμο της μουσικής και μάλιστα τις Τρύπες, όπου έπαιζε μέχρι την διάλυση του συγκροτήματος, μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα, τον Γιώργο Καρρά, τον Ασκληπιό Ζαμπέτα και τον Μπάμπη Παπαδόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.