ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Έφυγε» από τη ζωή ο ράπερ Mo Skillz – Είχε γράψει το τραγούδι για τον Ζιοβάνι του Ολυμπιακού

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς

«Έφυγε» από τη ζωή ο ράπερ Mo Skillz – Είχε γράψει το τραγούδι για τον Ζιοβάνι του Ολυμπιακού

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία μόλις 38 ετών ο γνωστός ράπερ Mo Skillz.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Τραγικότερη διάσταση δίνει η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram όπου προαναγγείλει την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με όνομα «Λένε»:

O Mo Skillz ήταν φίλος του Ολυμπιακού. Είχε, δε, γίνει ευρύτερα γνωστός με το τραγούδι που είχε γράψει για τον Ζιοβάνι, όταν ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ο θρύλος των Πειραιωτών σε παρουσία του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 είχε ακούσει το κομμάτι και ενθουσιάστηκε τόσο που ζήτησε να του το δώσουν για να το βάλει ήχο κλήσης στο κινητό του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το κομμάτι το έγραψα πριν από έξι χρόνια και το ηχογράφησα πριν από δύο χρόνια. Ένιωθα την ανάγκη να γράψω κάτι. Για πάρτη μου. Δεν είχα σκοπό να το κάνω single. Περίμενα να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Ζιοβάνι. Όταν έβαλα να το ακούσει, μου είπε ότι του άρεσε, έμοιαζε να καταλαβαίνει τους στίχους και μου ζήτησε να του το δώσω για να χτυπάει έτσι το κινητό του. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση. Ήταν ενθουσιασμένος», είχε αναφέρει στο sport-fm.gr ο γνωστός ράπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.