ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» από τη ζωή ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαβαλάς

Η ανάρτηση του Σπύρου Μππιμπίλα

«Έφυγε» από τη ζωή ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαβαλάς

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαβαλάς. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΕΣΗ, μέσω της ανάρτησής του στο Facebook, έγραψε λίγα λόγια για την πορεία του σκηνοθέτη στον χώρο, ενώ έκανε γνωστό πως η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 4 Αυγούστου στον Πειραιά.


Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του σκηνοθέτη Γιάννη Γαβαλά:

«Έφυγε ακόμα ένας καλός φίλος, σκηνοθέτης των νεανικών μου χρόνων και ιδρυτής του ΘΕΆΤΡΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ της δεκαετίας του 80 που ήταν φυτώριο πολλών γνωστών ηθοποιών σήμερα. Μεταλαμπάδευσε τον πολιτισμό της Ελλάδας στην μακρυνη Κίνα όπου δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια δηνιουργωντας και οικογένεια εκεί.

Ο Γιάννης Γαβαλάς ο πράος, ευγενικός και πολυδιαβασμένος καλλιτέχνης. Συνεργάστηκα μαζί του στην παιδική παράσταση ΠΟΥΝΤΟ ΜΑ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΠΙΘΗΚΆΚΙ του αξέχαστου Τάκη Καρνατσου όπου συμπρωταγωνιστούσα μεταξύ πολλών άλλων με τους αξέχαστους φίλους μου, Ιφιγένεια Γιαννόπουλου (την μετέπειτα γνωστή στιχουργό) και Γιάννη Ευδαίμων από το θέατρο Τέχνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή από τον καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στον Πειραιά στις 10 το πρωί (Φιλωνος 23). Στο ημερολόγιο του ΤΑΣΕΗ 2020 που ήταν αφιερωμένο στους ΕΛΛΗΝΕΣ καλλιτέχνες που έδρασαν το εξωτερικό τον είχαμε τιμήσει. Καλό ταξίδι Γιάννη μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.