ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» από την ζωή η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας

«Έφυγε» από την ζωή η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου

«Έφυγε» από την ζωή η ηθοποιός Ζωή Παπαδοπούλου και την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε το θάνατο της συναδέλφου του και ενημέρωσε πως η κηδεία της θα γίνει την Δευτέρα στο κοιμητήριο του Βύρωνα.

«Ένα πολύ γλυκό πλάσμα του χώρου μας, μια ηθοποιός αθόρυβη που σε όλη της την ζωή υπηρέτησε με απέραντη αγάπη το θέατρο, από τους πρωτεργάτες των απόκεντρων Θεάτρων που πάλευε να στήσει και να δημιουργεί ωραίες παραστάσεις στο Θερινό Θέατρο της Λούτσας. Λάτρευε το κλασσικό θέατρο.

Μόνη της έραβε, αφισοκολλούσε, έτρεχε νυχθημερόν κ έδινε μήνυμα σε μας τους νεώτερους. Από τα πιο ενεργά μέλη του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοηθείας ΣΕΗ) και του ΕΣΗ (ΕΝΩΣΗ συνταξιούχων ηθοποιών) , όταν πια συνταξιοδοτήθηκε η χαρά της ήταν να περνά τον χρόνο της βοηθώντας στα γραφεία κ να κάνει συγκεντρώσεις στο σπίτι της με πολλούς καλλιτέχνες. Ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια κι όνειρο της ήταν να μείνει το θέατρο της Λούτσας στους ηθοποιούς. Αυτή ήταν η καλόκαρδη, υπέροχη Ζωή Παπαδοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα την αποχαιρετήσουμε 11.30 την Δευτέρα από το κοιμητήριο του Βύρωνα. Καλό ταξίδι Ζωιτσα μου», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την ηθοποιό Ζωή Παπαδοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.