ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εγγονός Κώστα Γκουσγκούνη: «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά» (φώτο)

«Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας αιώνια σου η μνήμη πατέρα και παππού μας»

Εγγονός Κώστα Γκουσγκούνη: «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά» (φώτο)

Με δυο αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο εγγονός του Κώστα Γκουσγκούνη, Δημήτρης, «ραγίζει καρδιές», καθώς επέλεξε να αποχαιρετήσει τον παππού του με την τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Η συνέντευξη είχε παραχωρηθεί στον δημοσιογράφο το 2018 με τον Κώστα Γκουσγκούνη να μιλά για την ζωή του, τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις ερωτικές ταινίες, τους δύο γάμους του με την αγαπημένη του Δώρα, αλλά και τους δύο του εγγονούς Δημήτρη και Κώστα.

Στην συνέντευξη ο θρύλος του ερωτικού σινεμά συστήνει στο κοινό τον εγγονό του Δημήτρη, υπαξιωματικό του πολεμικού ναυτικού, με τον οποίο είχαν πολλά κοινά μεταξύ του.

Οι δύο άνδρες για πάρα πολλά χρόνια εκτός από παππούς και εγγονός έχουν υπάρξει και καλοί φίλοι με τον Δημήτρη να έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες μαζί του από εξόδους, διακοπές, αλλά και στη θάλασσα δίπλα σε όμορφες υπάρξεις.

Για το βίντεο της συνέντευξης ο Δημήτρης γράφει: “Καλό ταξίδι θα βρίσκεσαι ανάμεσα μας”.

Νωρίτερα ο ίδιος είχε γράψει για τον αγαπημένο του παππού: “Έφυγες με το κεφάλι ψηλά χαμογελαστός δυνατός άφοβος όπως πάντα ,όταν εσύ το θέλησες πλήρης ημερών. Πλέον θάνατος αναίσθητων.. Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας αιώνια σου η μνήμη πατέρα και παππού μας…”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.