Επιδεινώνεται η υγεία του Όζι Όσμπορν: Βγαίνει από το νοσοκομείο μετά από εγχείρηση με μπαστούνι

O 73χρονος αντιμετωπίζει ακόμη τις συνέπειες ενός ατυχήματος με τετράτροχο ποδήλατο από το 2003

Επιδεινώνεται η υγεία του Όζι Όσμπορν: Βγαίνει από το νοσοκομείο μετά από εγχείρηση με μπαστούνι

Εξαντλημένος και με τη βοήθεια ειδικού μπαστουνιού εθεάθη να περπατά ο Όζι Όσμπορν την περασμένη Κυριακή. Το βίντεο που τον δείχνει να εξέρχεται της κλινικής, που νοσηλεύτηκε λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τον Ιούνιο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο κλιπ φαίνεται ο ίδιος να περπατά κρατώντας ένα μπαστούνι, ενώ δίπλα του είναι η σύζυγός του, Σάρον Όσμπορν.

Ο πρώην frontman των Black Sabbath, φαίνεται πως έχει περισσότερα θέματα υγείας από τη νόσο του Πάρκινσον.

Αναλυτικότερα, ο Όσμπορν πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο του Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα, αφού υποβλήθηκε σε «μια σημαντική επέμβαση» που «θα καθόριζε το υπόλοιπο της ζωής του», όπως την χαρακτήρισε σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως μετέφερε το Page Six, ο 73χρονος αντιμετωπίζει ακόμη τις συνέπειες ενός ατυχήματος με τετράτροχο ποδήλατο από το 2003. Ο ίδιος υπέστη τραύματα στον αυχένα, τα οποία αργότερα επιδεινώθηκαν από μια πτώση το 2019 και χρειάστηκε να μπουν 15 βίδες στην πλάτη του.

«Τώρα είμαι σπίτι από το νοσοκομείο και αναρρώνω άνετα», έγραψε πριν μερικές εβδομάδες ο μουσικός στο Instagram αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Ιούνιο.

«Σίγουρα νιώθω την αγάπη και την υποστήριξη από όλους τους θαυμαστές μου και στέλνω σε όλους ένα μεγάλο” ευχαριστώ” για τις σκέψεις, τις προσευχές και τις ευχές τους κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής μου», πρόσθεσε.

«Δεν θα είμαι για πολύ καιρό ακόμα εδώ», είχε πει σε συνέντευξή του το 2020, σχετικά με τη μάχη που δίνει με τη νόσο του Πάρκινσον. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει «το καλύτερο φάρμακο» είναι η μουσική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θα είμαι εδώ για άλλα 15 χρόνια ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν σκάω κιόλας με αυτό» προσθέτει. «Σκέφτομαι πότε θα έρθει η ώρα μου; Το σκέφτομαι αλλά δεν ανησυχώ», πρόσθεσε ο Όσμπορν. Αν και παραδέχθηκε ότι «τα νέα για το Πάρκινσον με κλόνισαν», ο ροκ σταρ έκλεισε τη συνέντευξή του με τη φράση «είμαι ακόμα εδώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.