ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έτσι ήταν η τραπεζαρία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο – Η σπάνια φωτογραφία από το σπίτι της

Το εντυπωσιακό άγαλμα και το πορτραίτο της

Έτσι ήταν η τραπεζαρία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο – Η σπάνια φωτογραφία από το σπίτι της

Ο λογαριασμός VintageGreece στο Instagram δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σπίτι της στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Στο εν λόγω φωτογραφικό καρέ, η αείμνηστη Ελληνίδα σταρ, που σημάδεψε ανεξίτηλα με το προσωπικό της στιλ τον ελληνικό κινηματογράφο, καταγράφεται στην τραπεζαρία του εξοχικού της σπιτιού, να ποζάρει στον χώρο που είχε διακοσμήσει με το προσωπικό της γούστο.

Έτσι ήταν η τραπεζαρία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο: Το εντυπωσιακό άγαλμα και το πορτραίτο της

Το εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο ήταν το προσωπικό της ησυχαστήριο: Εκεί ξεκουραζόταν, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, και περνούσε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στη φωτογραφία από το μακρινό παρελθόν, η ηθοποιός ποζάρει πλάι από ένα εντυπωσιακό άγαλμα που είχε τοποθετηθεί στην τραπεζαρία της, με τη διακόσμηση του χώρου να παραπέμπει στα 80’s, ενώ στον τοίχο κρέμεται και ένα -κατά πάσα πιθανότητα- πορτραίτο της.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ουδέποτε έκρυψε τη λατρεία της για την παραλία που έκανε τα μπάνια της στον Θεολόγο. Εκεί, λοιπόν, στον Θεολόγο Φθιώτιδας, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ανακαλύψει και δημιουργήσει τον δικό της «κρυφό παράδεισο». Εδώ σε ένα “κλικ” που έγινε στην τραπεζαρία του σπιτιού της», αναγράφεται στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης.

Σημειώνεται, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο «φως» εικόνες της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τον Θεολόγο, αφού στο παρελθόν είχε δημοσιευτεί από τον λογαριασμό του δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου ένα σχετικό βίντεο, με την ηθοποιό να καταγράφεται να χορεύει ανέμελη στο εξοχικό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.