Γ.Νταλάρας: «Η φωνή του Σ.Κόκοτα συνδέθηκε με τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού»

«Μαζί του, σχεδόν κλείνει μια ολόκληρη εποχή»

Γ.Νταλάρας: «Η φωνή του Σ.Κόκοτα συνδέθηκε με τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού»

Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα έχει προκαλέσει θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το δικό του «αντίο» είπε με τη σειρά του και ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος έκανε δημοσιεύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως «μαζί του, σχεδόν κλείνει μια ολόκληρη εποχή…».

Η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Σταμάτης Κόκοτας συνέδεσε τη μουσική του πορεία και τη φωνή του με τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού στις δεκαετίες του ‘60 και ‘70 κυρίως. Σπουδαίοι συνθέτες του εμπιστεύθηκαν τραγούδια τους και ορισμένα από αυτά θα παραμείνουν κλασικά στην ιστορία του τραγουδιού. Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ αλλά γνωρίζω πως ήταν ένας καλός, ευγενής και γενναιόδωρος άνθρωπος.
Μαζί του, σχεδόν κλείνει μια ολόκληρη εποχή…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.