Γιώργος Μάγγας: «Σκέφτομαι να κάνω μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλα – Δεν είναι κακό παιδί αλλά αυτό που έκανε δεν επιτρέπεται»

Ο «βασιλιάς του κλαρίνου» εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών για την επίμαχη ανάρτησή του

Γιώργος Μάγγας: «Σκέφτομαι να κάνω μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλα – Δεν είναι κακό παιδί αλλά αυτό που έκανε δεν επιτρέπεται»

Ο «βασιλιάς του κλαρίνου» Γιώργος Μάγκας  μίλησε για τον «θάνατό» του που προς στιγμήν βύθισε σε θλίψη την κοινή γνώμη.

«Σκέφτομαι να κάνω μήνυση… Δεν είναι κακό παιδί ο Μπιμπίλας, αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα το πράγμα που έκανες», δήλωσε.

Τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα για την επίμαχη ανάρτησή του. «Ο Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά τα πράγματα… Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό, πρέπει να τον ρωτήσετε. Στενοχώρησε την Ελλάδα, στενοχώρησε την Ευρώπη, παίρνανε τηλέφωνο μέχρι τη 1 η ώρα τη νύχτα και κλαίγανε οι άνθρωποι. ”Γιώργο είσαι εσύ; Εγώ είμαι ρε παιδιά, εγώ είμαι ρε παιδιά… εδώ γίνεται χαμός», ανέφερε.

Στη συνέχεια είπε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει συγγνώμη.

«Ο Μπιμπίλας με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε συγγνώμη. Δεν μου είπε πού το βρήκε. ”Πού το βρήκες εσύ; Ποιος σου είπε αυτό το πράγμα και έγραψες τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει και ο κόσμος εδώ να παίρνει τηλέφωνα”. Να μην σταματάει το τηλέφωνο από Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία!», διερωτήθηκε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράστασή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση, μου έδωσε κουράγιο πολύ» δήλωσε ακόμη ο «βασιλιάς του κλαρίνου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.