Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προοικονομεί την κυκλοφορία αδημοσίευτου βίντεο από τον γάμο

Με μία αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την ημέρα του γάμου της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μας ενημέρωσε ο γιος της για το βίντεο που θα κυκλοφορήσει από το μυστήριο και τη δεξίωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με το όνομα της μητέρας του, μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ντυμένη νύφη.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Η Αλίκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία ντυμένη νύφη στην πλατεία των Δελφών στις 18 Ιανουαρίου του 1965 όπου με την συνοδεία εκατοντάδων θαυμαστών, ντόπιων και φωτογράφων κατευθύνεται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Δεξιά διακρίνεται ο προσωπικός φωτογράφος της Κλεισθένης ο οποίος απαθανατίζει με τρόπο όπως πάντα ξεχωριστό το γεγονός που αποτέλεσε και το κοσμικότερο όχι μόνο της συγκεκριμένης χρονιάς αλλά και ολόκληρης της δεκαετίας.

Από το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θα ανέβει τις επόμενες μέρες αδημοσίευτο video στο προφίλ @studiokleisthenis. Ολόκληρο το μυστήριο του γάμου καθώς και της δεξίωσης που ακολουθεί έχει διασωθεί και αποτελεί πραγματικά ένα ντοκουμέντο για τους λάτρεις του θρυλικού ζευγαριού που σφράγισε με το έργο του την ιστορία του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!