ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Η φωτογραφία του Σπύρου Φωκά με τη σύζυγο και την κόρη του μέσα από το κέντρο αποκατάστασης

Η θετή του κόρη στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε «θα το περάσουμε κι αυτό»

Η φωτογραφία του Σπύρου Φωκά με τη σύζυγο και την κόρη του μέσα από το κέντρο αποκατάστασης

Σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς μετά το εξιτήριο που του δόθηκε από το νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και νοσηλευόταν.

Στο πλευρό του σε αυτή την περιπέτεια της υγείας του βρίσκεται συνεχώς, η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, αλλά και η θετή του κόρη, Κωνσταντίνα.

Η κόρη της Λίλιαν Φωκά ταξίδεψε από την Αμερική για να είναι κοντά του σε αυτές τις στιγμές. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Φωκά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με τον ηθοποιό και τη μητέρα της, μέσα στο κέντρο αποκατάστασης.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Θα το περάσουμε κι αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σπύρος Φωκάς χρειάστηκε να νοσηλευθεί, μετά από κρίσιμο χειρουργείο χολής στο οποίο και υποβλήθηκε πριν λίγο καιρό. Κατά τα μέσα Ιουλίου, βρέθηκε και πάλι εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέττα και στους Αγίους Θεοδώρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.