ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Πάρις Χίλτον σνόμπαρε τον Τζο Μπάιντεν για να παρευρεθεί στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τι αποκάλυψε η ίδια

Η Πάρις Χίλτον σνόμπαρε τον Τζο Μπάιντεν για να παρευρεθεί στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Για να παραβρεθεί στον γάμο της φίλη της, Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι η Πάρις Χίλτον αναγκάστηκε να ακυρώσει μια συνάντηση με τον Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

Η σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live» και αποκάλυψε πως είχε πρόσκληση να παίξει ως DJ στην εκδήλωση «Summit of Americas» στο Λος Άντζελες, την ίδια ημέρα που ήταν ο γάμος της τραγουδίστριας.

Όπως ανέφερε, η ίδια δεν επρόκειτο να χάσει ούτε μια στιγμή από τον γάμο της φίλης της, ακόμα κι αν της έστελναν ελικόπτερο που θα τη μετέφερε από τη μία εκδήλωση στην άλλη.

«Μου ζήτησε ο Πρόεδρος Μπάιντεν και η ομάδα του να πάω ως DJ σε εκείνο το δείπνο της Συνόδου Κορυφής με όλους τους ηγέτες του κόσμου, αλλά ήταν το ίδιο βράδυ με τον γάμο της Μπρίτνεϊ», εξήγησε αρχικά, η Πάρις Χίλτον και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω τον γάμο της φίλης μου».

«Μου είπαν ότι θα στείλουν ένα ελικόπτερο για να με πάει στον γάμο, ακριβώς μετά την εκδήλωση, αλλά σκέφτηκα πως δεν πρόκειται να είμαι εγώ αυτή που θα προσγειωθεί στον γάμο της Μπρίτνεϊ με ελικόπτερο. Έπρεπε λοιπόν, να ακυρώσω τον Πρόεδρο», ανέφερε η Πάρις Χίλτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, επισήμανε πως ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν μία από τις πιο εμβληματικές εκδηλώσεις που έχει πάει ποτέ στη ζωή της. «Βλέποντάς τη να περπατά στον διάδρομο, αυτός ο άγγελος, που πέρασε φρικτά τα τελευταία 13 χρόνια και έχει επιτέλους την ελευθερία της και να μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και έχει αυτό το αίσιο παραμυθένιο τέλος, ήταν απλά πανέμορφο», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.