ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

James Bond: Ο Ίντρις Έλμπα θα ενσαρκώσει το θρυλικό πράκτορα 007!

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις εδώ και χρόνια

James Bond: Ο Ίντρις Έλμπα θα ενσαρκώσει το θρυλικό πράκτορα 007!

Ο Ίντρις Έλμπα φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος James Bond, με τους φανς των ταινιών δράσης του θρυλικού πράκτορα να υποδέχονται με ενθουσιασμό την είδηση!

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους παραγωγούς και τον αγαπημένο ηθοποιό είχαν ξεκινήσει πριν από χρόνια.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να προχωρήσουν στο επόμενο επίπεδο, με τον Άγγλο σταρ να δέχεται, όπως όλα δείχνουν, να βάλει το κοστούμι του, και να πιει το μαρτίνι του «κουνημένο» και όχι ανακατεμένο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι παραγωγοί, άλλωστε, είχαν εκφράσει επανειλημμένα την προτίμησή τους στο πρόσωπο του Ίντρις Έλμπα ως τον κατάλληλο συνεχιστή του ρόλου που επί χρόνια υποδυόταν με μεγάλη επιτυχία ο Ντάνιελ Κρεγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.