Καίτη Φίνου: «Έζησα μια απόπειρα βιασμού στα 16 μου – Το είπα στη μητέρα μου αλλά δεν με πίστεψε»

Η ηθοποιός ανέφερε πως ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται για κακοποιητική συμπεριφορά την είχε καλέσει στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν

Καίτη Φίνου: «Έζησα μια απόπειρα βιασμού στα 16 μου – Το είπα στη μητέρα μου αλλά δεν με πίστεψε»

Η Καίτη Φίνου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων στην απόπειρα βιασμού που βίωσε, αλλά και τις δύο αμβλώσεις στις οποίες έχει προχωρήσει.

Η ηθοποιός ανέφερε πως ένα από τα πρόσωπα που κατηγορούνται για κακοποιητική συμπεριφορά στον χώρο του θεάματος, την είχε καλέσει στο τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν.

«Ήμουν μεγάλη, 46-47 ετών κι έμεινα με το θράσος του και τη γλοιώδη συμπεριφορά του. Όταν έγινε το μπαμ, αμέσως είπα “κοίτα τι έκανε στα κοριτσάκια”. Πάντα τον αντιπαθούσα, πάντα ήταν και θα είναι ο πιο γλοιώδης συνάδελφος. Τώρα καταλαβαίνω και για ποιον λόγο μίλησαν τώρα αυτά τα κορίτσια», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη δική της απόπειρα βιασμού. «Εγώ όταν είχα βιαστεί, δεν με πίστεψε ούτε η μητέρα μου. Δεν είχα βιαστεί ακριβώς, απόπειρα βιασμού ήταν. Ήμουν 16 ετών και θέλω να πω ότι το κράτησα μυστικό για πολλά χρόνια, δυστυχώς υπάρχει και σήμερα αυτός ο νόμος της σιωπής», δήλωσε.

«Ήμουν ανήλικη, δεν το είχα πει σε κανέναν, το αποκάλυψα όταν έφυγα από το σπίτι μου», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, εξήγησε τον λόγο που κράτησε κρυφές τις εκτρώσεις που έκανε στο παρελθόν. «Με δύο συντρόφους μου που είχα αποβάλει το παιδί τους, σήμερα λέω “ευτυχώς” που συνέβη, γιατί δεν άξιζαν να υπάρχουν στη ζωή μου. Πληγώθηκα, αλλά είπα ότι θα κάνω ξανά παιδί», καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.