ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλή Καλό: «Θέλω να φτάσω στα 126 χρόνια» έλεγε στην τελευταία της συνέντευξη

Είχε μιλήσει και για τον γιο της, ο οποίος αν κι έχει φύγει από τη ζωή, παρέμενε για εκείνη «ζωντανός» στο μυαλό της

Καλή Καλό: «Θέλω να φτάσω στα 126 χρόνια» έλεγε στην τελευταία της συνέντευξη

Στην τελευταία συνέντευξη που είχε δώσει η Καλή Καλό η οποία «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών είχε μιλήσει για την επιθυμία της να φτάσει 126 χρονών.

Ωστόσο, μίλησε και για τον γιο της, ο οποίος αν κι έχει φύγει από τη ζωή, παρέμενε για εκείνη «ζωντανός» στο μυαλό της.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή της είχε αναφερθεί και στην απόφασή της να κρατήσει τα οστά του στο σπίτι της.

«Ήταν συναισθηματικοί λόγοι που είχα τα οστά του γιου μου στο σπίτι. Δεν μπορούσα, δεν ήθελα τα οστά του παιδιού μου να είναι ανακατεμένα με άλλα. Ήρθε και η αστυνομία στο σπίτι και μου πήραν δείγμα να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου. Τους είπα “ναι” αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκαλα είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάστηκε. Υπάρχει κανένα εμπόδιο;», είχε πει.

Όπως είχε αναφέρει, ο γιος της Χρήστος «έφυγε» από τη ζωή μετά από ένα σοβαρό ατύχημα.

Σχετικά με αυτό, η Καλή Καλό αποκάλυψε: «Ο γιος μου είχε μανία με τη Χημεία, του έκανε και καλό και κακό ο καθηγητής του. Του έδωσε φτερά και μετά έκανε τα δικά του πειράματα. 14 χρόνια πάλευα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης. Έχασε το χέρι του, τα μάτια του, αγωνιστήκαμε πολύ. Δεν το έχασα το παιδί μου. Απόδειξη ότι φοράω πολύχρωμα ρούχα».

Στο τέλος της συνέντευξής της είχε πει: «Θέλω να φτάσω στα 126 χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.