ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κουμπάρα Ζ.Σαπουντζάκη: «Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης και ελλιπούς σίτισης»

«Το πρωί τρώει μία φρυγανιά και το βράδυ -που είναι η τρέλα της να βγει έξω- τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι»

Κουμπάρα Ζ.Σαπουντζάκη: «Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης και ελλιπούς σίτισης»

Η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Αμαρυλλίς, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Πέμπτης (15/2) για την ηθοποιό, αναφέροντας πως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης και ελλιπούς σίτισης.

Η ίδια εξήγησε ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, τονίζοντας, ωστόσο, ότι αν δεν είχαν γίνει άμεσα οι απαραίτητες κινήσεις, «θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα».

«Δεν σιτίζεται καλά», λέει η κουμπάρα της

«Θα σας πω ακριβώς τι συμβαίνει, είμαι καθ’ οδόν να πάω κοντά της. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, βέβαια είναι συγκινητικό όλο το ενδιαφέρον, όλοι την αγαπάμε τη Ζωζώ.

Το μυστικό όλο είναι η αφυδάτωση, δεν σιτίζεται καλά η Ζωζώ μας, και αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε και στην Εντατική για μερικές ώρες, και ο λόγος που ακόμα κρατείται στο νοσοκομείο», ανέφερε αρχικά η κουμπάρα της Ζωζώς Σαπουντζάκη για την περιπέτεια της υγείας της.

«Κουράστηκε, γιατί υπάρχει και κάποια ηλικία. Έχει μάθει αυτό το μοντέλο, το πρωί να φάει μία φρυγανιά και το βράδυ -που είναι η τρέλα της να βγει έξω- τρώει λίγο κοτοπουλάκι με λίγο ρυζάκι, και αυτό είναι», συνέχισε.

«Αυτή ήταν όλη η ιστορία. Η κούραση και η αφυδάτωση, η οποία βέβαια αν δεν γίνονταν όλες οι προληπτικές κινήσεις και τα τηλέφωνα για να πάει στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να έχει άσχημο αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο θέμα πίεσης και σφυγμών. Η αφυδάτωση είναι μεγάλη ιστορία», πρόσθεσε η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.