ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Το δημοτικό θέατρο Γαζίου παίρνει το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη

Η ονοματοδοσία θα γίνει την 21η Ιουνίου

Κρήτη: Το δημοτικό θέατρο Γαζίου παίρνει το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, στην Κρήτη επέλεξε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής οποία είναι την 21η Ιουνίου, για να τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη που η μουσική του αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο, τον διανοούμενο, ανθρωπιστή Μίκη Θεοδωράκη, δίνοντας το όνομα του στο Δημοτικό Θέατρο Γαζίου.

Πρόκειται για την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα στη συνεδρίαση της 22ας Σεπτεμβρίου 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ονοματοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 20.00 και θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, στην οποία θα συμμετέχουν: η Mezzo Soprano Εύα Θανάση με τη συνοδεία της πιανίστα Εύας Στρατάκη, η Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου, η χορωδία ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου Ελένης και από το μουσικό συγκρότημα Αρμός ( με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.