Άμα βλέπεις στρατιώτες, αξιωματικούς και υπαξιωματικούς να κάνουν διαδηλώσεις και μπλόκα, κλάφτα Χαράλαμπε...

Μ.Θεοδωράκη: «Η φύση με έκανε ασέξουαλ και με προστάτευσε» (βίντεο)

«Δεν υπάρχει έρωτας για εμένα, εγώ είμαι ερωτευμένη με τα σκυλάκια και τα γατάκια»

Μ.Θεοδωράκη: «Η φύση με έκανε ασέξουαλ και με προστάτευσε» (βίντεο)

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (11/12) μίλησε για την προσωπική της ζωή και χαρακτήρισε τον εαυτό της ασέξουαλ.

«Εμείς που μεγαλώσαμε και χωρίσαμε και είμαστε μόνοι, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας ζουν αλλού, μας αρέσει η μοναξιά. Και σε πολλούς φίλους μου, αλλά υπάρχει και το παράπονο.

Καμιά φορά ζηλεύω τους φίλους μου που δεν έχουν χωρίσει και τους καμαρώνω και λέω “τι ευτυχισμένοι πρέπει να είναι αυτοί οι άνθρωποι», είπε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να ξεκινήσει τώρα μια νέα σχέση. «Και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει φρίκη να βρεθώ με κάποιον άλλο και να χάσω τη μοναξιά μου, που έτσι έχω συνηθίσει πια», είπε.

«Δεν υπάρχει έρωτας για εμένα, εγώ είμαι ερωτευμένη με τα σκυλάκια και τα γατάκια. Ο έρωτας χάθηκε προ πολλού και όταν είσαι μόνος και αρχίζει και γερνάς και ασχημαίνεις, είναι δύσκολο να βρεις ένα ταίρι», είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Το ότι η φύση με έκανε ασέξουαλ, δηλαδή το να μην θέλω τον σεξ και τον έρωτα, με προστάτευσε. Διότι αλλιώς είσαι δυστυχισμένος όταν είσαι μόνος σου και θες έναν παρτενέρ στα 65 σου και στα 70 σου», είπε ενώ σημείωσε ότι στη ζωή της έζησε πολλούς έρωτες.

«Άμα χωρίσεις, χωρίζεις πάντα με πόνο. Εμένα οι περισσότεροι, δηλαδή στους 8 οι 6 με χώρισαν. Προφανώς δεν ήμουν καλή σε κάτι.

Εγώ ήμουν πάντα πιστή και πολύ ερωτευμένη με τους άντρες, και κάποια στιγμή το έσκαγαν ή έφευγαν γιατί τσακωνόμασταν ή με απατούσαν.

Πάντα εγώ θεωρούσα ότι ήμουν το θύμα, αλλά δεν είναι έτσι, για να φύγει ο άλλος κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν αποφασίζεις να ζήσεις με κάποιον πρέπει να τον σέβεσαι μέχρι να πεθάνεις», είπε τέλος η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.