ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Χρονοπούλου: Με ένα μεγάλο πάρτι θα αποχαιρετήσουν φίλοι και γνωστοί την μεγάλη ηθοποιό

Στον κήπο του σπιτιού της στην Παιανία

Μ.Χρονοπούλου: Με ένα μεγάλο πάρτι θα αποχαιρετήσουν φίλοι και γνωστοί την μεγάλη ηθοποιό

Με ένα μεγάλο πάρτι θα αποχαιρετήσουν φίλοι και θαυμαστές την Μαίρη Χρονοπούλου, στον κήπο του σπιτιού της στην Παιανία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», την Παρασκευή, 13/10, στις 12 το μεσημέρι, περισσότεροι από 200 φίλοι, αλλά και θαυμαστές, της λαμπερής πρωταγωνίστριας, θα συγκεντρωθούν στο σπίτι της στην Παιανία, προκειμένου να την αποχαιρετήσουν, όπως εκείνη το επιθυμούσε.

Στο σπίτι που λάτρεψε η ηθοποιός, και το οποίο φιλοξένησε μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της, θα γίνει και το τελευταίο πάρτι πριν το «μεγάλο ταξίδι».

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι φίλοι και οι θαυμαστές της Μαίρης Χρονοπούλου θα συγκεντρωθούν στον κήπο του σπιτιού της, γύρω από την πισίνα, και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Το πάρτι συντονίζει ο στενός φίλος της ηθοποιού, Ανδρέας Ανδριανόπουλος, και δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ στο χώρο θα ακούγεται μουσική.

Η ασυμβίβαστη ηθοποιός θα μπει σε ένα λευκό φέρετρο, με έναν ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του, το οποίο θα είναι ανοιχτό στο σαλόνι του σπιτιού της, ώστε οι φίλοι της να μπορέσουν να αφήσουν κάποια λουλούδια και να την αποχαιρετήσουν.

Η σορός της ηθοποιού θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 15:30, όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα στη ζωή της με εικόνες και ήχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, 6/10, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία από ατύχημα που είχε στο σπίτι της, με την είδηση του θανάτου της να σκορπάει θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.