ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μαίρη Χρονοπούλου: Η Γεωργιανή πρώην οικιακή της βοηθός κληρονομεί μεγάλο μέρος της περιουσίας της!

Η Λαμάρα, τη φρόντισε όταν ήταν κατάκοιτη και σήμερα βρίσκεται στη Γεωργία

Μαίρη Χρονοπούλου: Η Γεωργιανή πρώην οικιακή της βοηθός κληρονομεί μεγάλο μέρος της περιουσίας της!

Το πρωί της Δευτέρας (30/10), κατατέθηκε από τη συμβολαιογράφο Αγγελική Αχειμάστου, η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας (Κορωπίου), και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Λαμάρα, που ήταν πρώην οικιακή βοηθός της ηθοποιού, βρίσκεται ανάμεσα στους κληρονόμους.

Σύμφωνα με την «Espresso», η Λαμάρα, φρόντισε τη Μαίρη Χρονοπούλου όταν ήταν κατάκοιτη για περισσότερα από 25 χρόνια, και σήμερα βρίσκεται στη Γεωργία.

Η πρώην οικιακή βοηθός, είναι μία από τις ισχυρότερες κληρονόμους της σταρ του σινεμά, αφού η θανούσα τής κληροδοτεί ένα διαμέρισμα (το πατρικό της μητέρας της) στα Πατήσια, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Στη διαθήκη αυτή αναφέρεται -κατά πάσα πιθανότητα- και σε ποιον περνάει το σπίτι της Παιανίας, παρότι η Χρονοπούλου το διέθεσε, εν ζωή, εξ ολοκλήρου στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στη διαθήκη αναφέρονται ονόματα φίλων της, τα οποία εισπράττουν διάφορα χρηματικά ποσά. Σε κανένα σημείο όμως δεν αναφέρεται πού κληροδοτούνται τα συγγενή της δικαιώματα από τις ταινίες και τα τραγούδια της.

Συν τοις άλλοις, δεν έχει διευκρινιστεί εάν στη διαθήκη αναφέρεται πού ή σε ποιους θα κληροδοτηθεί η κινητή της περιουσία, η οποία υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

H ειδοποίηση κληρονόμων

Το περιεχόμενο της διαθήκης είναι απολύτως μυστικό, ακόμα και μετά τη δημοσίευσή της, ενώ αντίγραφό της μπορεί να παραλάβει μόνο όποιος έχει έννομο συμφέρον και μπορεί να το αποδείξει.

Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να καταθέσει αίτημα στον ειρηνοδίκη Υπηρεσίας, ο οποίος θα αποφασίσει εάν ο αιτών δικαιούται να την παραλάβει.

Σήμερα, πάντως, η συμβολαιογράφος Αγγελική Αχειμάστου θα παραλάβει το αντίγραφο της δημοσιευμένης διαθήκης και στη συνέχεια θα προβεί σε ειδοποίηση των κληρονόμων που αναφέρονται σε αυτήν. Όπως όλα δείχνουν, υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας.

Η Μαίρη Χρονοπούλου προνόησε να αφήσει μεταγενέστερη χειρόγραφη διαθήκη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε κρύπτη στο σπίτι της στην Παιανία.

Αυτή η αποκάλυψη ενισχύει το αίτημα που κατέθεσε ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Δημήτρης Χατζημιχάλης να καταγράφουν λεπτομερώς τα αντικείμενα της ηθοποιού και να σφραγιστεί η οικία της, αφού, ασχέτως τού αν η δημοσιευμένη διαθήκη καθορίζει ακόμα και για την κινητή της περιουσία κληρονόμο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανακαλείται από νέα, η οποία δεν έχει δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση που κατά το άνοιγμα της διαθήκης της Χρονοπούλου, σήμερα, προκύψουν κληρονόμοι, τότε δικαιούνται, λόγω έννομου συμφέροντος, να ζητήσουν -εάν το επιθυμούν- να ακολουθήσει έρευνα-αναζήτηση μιας τέτοιας χειρόγραφης διαθήκης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.