ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μακάβριο εύρημα στο σπίτι της Καλή Καλό στην Κυψέλη – Είχε τα οστά του γιου της μέσα σε μπαούλο

Ο γιος της Χρήστος ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα

Μακάβριο εύρημα στο σπίτι της Καλή Καλό στην Κυψέλη – Είχε τα οστά του γιου της μέσα σε μπαούλο

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η Καλή Καλό στην Άνω Κυψέλη και η οικονόμος που την εξυπηρετούσε, βρέθηκαν αντιμέτωπες με ένα μακάβριο εύρημα όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο, καθώς μέσα υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της, τον οποίο είχε χάσει πριν από περίπου 40 χρόνια.

Το γεγονός αποκάλυψε στην «Espresso» ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας.

«Είναι αλήθεια. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι δύο γυναίκες ότι βρήκαν αυτό σε ένα από τα μπαούλα της μεγάλης θεατρίνας» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έμεινε άναυδος μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη που του έκαναν οι δύο γυναίκες.

«Αμέσως ενημέρωσα τον κ.Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής». Ήταν τόσο δυνατή η αγάπη μάνας και γιου, που η ίδια ποτέ δεν θέλησε να τον απαρνηθεί.

Ο γιος της Χρήστος ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα και σε ηλικία 13 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών.

Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό, η 96χρονη και σπουδαία θεατρίνα Καλή Καλό βρίσκεται φιλοξενούμενη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, μια και πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε η Καλή Καλό να βρει μόνιμο σπίτι στο Γηροκομείο.

Όταν λοιπόν η σπιτονοικοκυρά μαζί με την οικονόμο της μεγάλης θεατρίνας άρχισαν να πακετάρουν τα αντικείμενά της, μέσα σε ένα από τα μπαούλα του μικρού διαμερίσματος βρήκαν και το μακάβριο εύρημα των οστών του πολυαγαπημένου της γιου.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, το καλά κρυμμένο μυστικό των οστών του γιου της γνώριζε και μια παλιά στενή συνεργάτιδα της μεγάλης ηθοποιού, η οποία της το είχε εκμυστηρευτεί σε ανύποπτο χρόνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Σπ.Μπιμπίλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να διαλευκανθεί η υπόθεση των οστών, καθώς υπόκειται στον Ποινικό Κώδικα και δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.