ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαρία Ιωαννίδου: «Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης – Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά δεν βίασε κανέναν»

Οι δηλώσεις της ηθοποιού προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της

Μαρία Ιωαννίδου: «Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης – Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά δεν βίασε κανέναν»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Ωστόσο, οι δηλώσεις της χορεύτριας και ηθοποιού δεν άργησαν να προκαλέσουν ένταση στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές.

Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

Η στήριξη που εξέφρασε η Μαρία Ιωαννίδου προς το πρόσωπο του Γιώργου Κιμούλη, έφερε και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου με τη σειρά της δήλωσε: «Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.