ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μαρία Ιωαννίδου: «Τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου – Την τσάντιζα»

Η αποκαλυπτική της εμφάνιση, που έκανε τον πατέρα της… να σηκωθεί και να φύγει από τοι θέατρο

Μαρία Ιωαννίδου: «Τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου – Την τσάντιζα»

Με αφορμή το νέο της βιβλίο, η Μαρία Ιωαννίδου θυμήθηκε μέσω τηλεοπτικής της συνέντευξης μερικές από τις ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα της.

Η Μαρία Ιωαννίδου γύρισε πίσω σε σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής της διαδρομής και αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο τόσο για τη συνεργασία της με την Ρένα Βλαχοπούλου όσο και την αποκαλυπτική της εμφάνιση, που έκανε τον πατέρα της… να σηκωθεί και να φύγει από τοι θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής χορεύτρια και ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα ωραίο κορμί, αλλά δεν είχε χυδαιότητα. Ήταν σέξι, αλλά δεν είχε φτήνια. Στη “Μαριχουάνα” ο μπαμπάς μου σηκώθηκε και έφυγε, επειδή φορούσα μόνο αστεράκια και τίποτα άλλο στο στήθος μου. “Ε, πώς να γεμίσει το θέατρό μας άμα έχεις το μανούλι;”, έλεγε ο Ρίζος. Και ο μπαμπάς μου είχε έρθει να δει την παράσταση, του το είχαμε κρύψει ότι φοράω αστεράκια και όταν τα είδε πρασίνισε, κοκκίνησε, κόντεψε να πάθει ανακοπή και σηκώθηκε και έφυγε».

Για το «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», θυμήθηκε: «Αγαπημένη Ρένα! Το τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου… Την τσάντιζα! Είχαμε αυτήν τη σκηνή στην έρημο και εμένα μου έφυγε το ένα το παπούτσι και το έχασα. Ήταν δώρο της μαμάς μου. Καθόμουν και έψαχνα το παπούτσι, ενώ οι άλλοι προχωρούσαν στο γύρισμα και ξαφνικά λέει ο Σειληνός, “παιδιά, πού είναι η Μαρία; Χάσαμε την Μαρία”. Και μου λέει η Ρένα, “έλα εδώ μωρή, μας σταματάς το γύρισμα και δεν ντρέπεσαι λίγο”. Εγώ της εξηγούσα πως έχασα το παπούτσι μου…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ότι έχει δύο χρόνια να κάνει μπότοξ. «Μεγαλώνοντας, δεν ήμουν ευχαριστημένη με την εικόνα μου. Δεν μπορεί να μην σου κοστίζει, όταν ας πούμε ήσουν “σχεδόν τέλεια” και ξαφνικά βλέπεις ότι αρχίζει να χαλαρώνει το ένα, να χαλαρώνει το άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.