ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μπόνο: Τι είπε σε συνέντευξη του για τον αδερφό που δεν ήξερε ότι έχει – Ο λόγος που φορά χρωματιστά γυαλιά

«Έχω άλλον έναν αδερφό που δεν ήξερα ότι τον είχα»

Μπόνο: Τι είπε σε συνέντευξη του για τον αδερφό που δεν ήξερε ότι έχει – Ο λόγος που φορά χρωματιστά γυαλιά

Ο τραγουδιστής των U2, Μπόνο, σε συνέντευξή του αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τον ετεροθαλή αδερφό του ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την πρώτη του «έφοδο» στον κόσμο της λογοτεχνίας.

Ο 62χρονος ροκ σταρ, σε μία βαθιά εξομολόγηση στη ραδιοφωνική εκπομπή του BBC αναφέρθηκε στον άγνωστο ετεροθαλή αδελφό του και αποκάλυψε ένα οικογενειακό μυστικό, που παρέμενε κρυφό για δεκαετίες. «Έχω άλλον έναν αδερφό, τον οποίο αγαπώ και λατρεύω και που δεν ήξερα ότι τον είχα», είπε στο Desert Island Discs του BBC Radio 4.

Ο frontman των U2 τόνισε, ότι έμαθε για τον ετεροθαλή αδελφό του το 2000, ενώ εξήγησε ότι η μητέρα του Ίρις, η οποία πέθανε το 1974, δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της, είχε παιδί από άλλη γυναίκα.

«Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και θα μπορούσα να πω, ότι ο πατέρας μου είχε μια βαθιά φιλία με αυτή την υπέροχη γυναίκα, που γέννησε τον αδελφό μου. Το παιδί ήρθε ξαφνικά και έτσι αποφάσισαν να το κρατήσουν μυστικό».

Ο Μπόνο εξήγησε, ότι ο αδελφός του γεννήθηκε, όταν ο πατέρας του, Μπρένταν «Μπομπ» Χιούσον, είχε μια εξωσυζυγική σχέση, ενώ ζούσε στο σπίτι τους στο Δουβλίνο μαζί με τον αδελφό του Νόρμαν και τη μητέρα τους.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, ο σταρ της ροκ αποκάλυψε ότι βρήκε τη συγχώρεση και τη γαλήνη, διευθετώντας την τεταμένη σχέση με τον εκλιπόντα πατέρα του, ο οποίος πέθανε το 2001. «Τον ρώτησα, αν αγαπούσε τη μητέρα μου και μου είπε ναι. Του είπα, πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό και μου απάντησε “μπορεί να συμβεί”. Μου είπε, ότι προσπαθούσε να το διορθώσει. Δεν ζήτησε συγγνώμη, απλώς είπε ότι αυτά είναι τα γεγονότα. Τώρα πια, έχω συμφιλιωθεί με αυτό».

Σε συνέχεια της συνέντευξής του ο ιρλανδός τραγουδιστής και μουσικός, εξομολογήθηκε ότι ο θάνατος της μητέρας του, στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών από ανεύρυσμα εγκεφάλου, υπήρξε ένα μεγάλο αγκάθι στη ζωή του. «Η ψυχολογία ήταν απερίγραπτη, αλλά βρήκα αμέσως μια άλλη οικογένεια, δημιούργησα τους U2, βρήκα την Ali (την σύζυγό του) και όλα έγιναν αρκετά γρήγορα», τόνισε.

Η ασθένεια στα μάτια

Όπως ανακοίνωσε, ο frontman των U2 στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, εδώ και 20 χρόνια πάσχει από γλαύκωμα, μια σοβαρή πάθηση των ματιών, που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της όρασης ή ακόμα και σε τύφλωση.
Ο λόγος που ο Μπόνο φορά συνεχώς γυαλιά ηλίου, ακόμα και όταν βρίσκεται σε εσωτερικούς χώρους, δεν οφείλεται σε ιδιοτροπία του σταρ, αλλά επειδή πάσχει από αυτή την κοινή πάθηση των ματιών, η οποία καθιστά τα μάτια πιο ευαίσθητα στο φως.

Η αυτοβιογραφία του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022

Με πληροφορίες του BBC, ο Μπόνο σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του τον Νοέμβριο του 2022.

Το βιβλίο θα χωρίζεται σε 40 κεφάλαια, καθένα από το οποία θα έχει τον τίτλο ενός κομματιού των U2. Το βιβλίο για τη ζωή του μουσικού, θα έχει τίτλο «Surrender: 40 Songs, One Story» και θα αφηγείται τόσο τα παιδικά του χρόνια στο Δουβλίνο, όσο και την πορεία των U2 προς την κορυφή, ενώ θα συμπεριλαμβάνονται κεφάλαια και για την ακτιβιστική του δράση. Για τη σκέψη πίσω από το βιβλίο, ο Ιρλανδός μουσικός είπε, πως «ήθελα να ζωγραφίσω λεπτομερώς αυτά που μόνο είχα σχεδιάσει στα τραγούδια.

Τους ανθρώπους, τα μέρη και τις δυνατότητες στη ζωή μου».

Το συγκρότημα παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο, έχοντας δημιουργήσει μια σειρά από Νο1 άλμπουμ.

Πάντα είχαν την αρχική τους σύνθεση με τον The Edge ως κιθαρίστα, τον Άνταμ Κλέιτον στο μπάσο και τον Λάρυ Μιούλεν Τζούνιορ στα ντραμς. Ο Μπόνο, όπως γράφουν οι The Times είπε, ότι ενώ τα άλλα μέλη είχαν μάθει να αγαπούν το όνομα του συγκροτήματος, εκείνος δεν είχε ενθουσιαστεί με αυτό, πράγμα που δε συμβαίνει ακόμα και σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα έχει αποκαλύψει, ότι κλείνει το ραδιόφωνο, όταν παίζονται τα τραγούδια του συγκροτήματος, επειδή δεν του αρέσει ο ήχος της φωνής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.