ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μυρσίνη Ζορμπά: Υπό τους ήχους των αγαπημένων της τραγουδιών το τελευταίο «αντίο» στο Aποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Παρόντες στο Aποτεφρωτήριο Ριτσώνας, το απόγευμα της Δευτέρας ήταν ο σύντροφος της Αντώνης Λιάκος, στενοί συγγενείς και φίλοι

Μυρσίνη Ζορμπά: Υπό τους ήχους των αγαπημένων της τραγουδιών το τελευταίο «αντίο» στο Aποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Υπό τους ήχους των αγαπημένων της τραγουδιών αποχαιρέτησαν τη Μυρσίνη Ζορμπά, ο σύντροφος της Αντώνης Λιάκος, στενοί συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. mirsini_zormpa_apotefrotirio___5_

Ο πρόεδρος του Αποτεφρωτηρίου και πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος κ. Αντώνης Αλακιώτης, στη σύντομη ομιλία του, ανέφερε: «Εκ μέρους της διοίκησης του Αποτεφρωτηρίου, θέλω να σας εκφράσω τα συλλυπητήρια μας για την απώλεια της αγαπημένης σας Μυρσίνης. Η απώλεια της είναι δυσαναπλήρωτη για τον πολιτισμό, για τον ανθρωπισμό και την πολιτική στη χώρα μας.

Ως πρόεδρος των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος θέλω να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για την απώλεια ενός ανθρώπου που διέθεσε μεγάλο μέρος της ζωής της στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Τα Παιδικά Χωριά SOS υπήρξαν από τα ιδρυτικά μέλη του Δικτύου και σε πολλές δράσεις υπήρχε και υπάρχει συνεργασία και συμπόρευση. Οι ευχές όλων μας θα την ακολουθούν σε αυτό το τελευταίο μεγάλο και άγνωστο ταξίδι. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στον κ. Αντώνη Λιάκο, τους συγγενείς και φίλους της».

mirsini_zormpa_apotefrotirio___2_
mirsini_zormpa_apotefrotirio___1_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια του αποχαιρετισμού, που έλαβε χώρα στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου, ακούστηκαν τα ακόλουθα τραγούδια: «Αθανασία» με τη Δήμητρα Γαλάνη, «Το ακορντεόν – Δεν θα περάσει ο φασισμός» με τον Μάνο Λοΐζο, «Στον άλλο κόσμο που θα πας» με την Μελίνα Μερκούρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.