ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Καλαϊτζίδης: Αυτός είναι ο Έλληνας που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο στα Όσκαρ

Διεκδικεί το «Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ»

Ν.Καλαϊτζίδης: Αυτός είναι ο Έλληνας που διεκδικεί το χρυσό αγαλματίδιο στα Όσκαρ

Ο Έλληνας υποψήφιος για να κερδίσει χρυσό αγαλματίδιο στα Όσκαρ, Νίκος Καλαϊτζίδης, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι εξέφρασε την χαρά και την ανυπομονησία του για την τελετή απονομής.

Δούλεψε στην ταινία «Free Guy», όπου πρωταγωνιστεί ο Ράιαν Ρέινολντς ως επικεφαλής των οπτικών εφέ (με την εταιρεία Digital Domain) και διεκδικεί το Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ, απέναντι στους Σουέν Γκίλμπεργκ, Μπράιν Γκριλ και Νταν Σάντικ.

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος για Όσκαρ και στα βραβεία Bafta. Στην τελετή θα πάω μαζί με τη γυναίκα μου», δήλωσε ενθουσιασμένος.

Ο 53χρονος είναι παντρεμένος με την Γκαμπριέλα, με την οποία μάλιστα, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η σύζυγός του εργάζεται ως εικονογράφος.

Για τη συνεργασία του με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς δήλωσε: «Είναι πολύ εργατικός κι έχει πλάκα. Έκανε κάποιες επικίνδυνες σκηνές, που εγώ πίστευα ότι είναι αδύνατον να γυριστούν».


Όπως εξήγησε στη συνέχεια, μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη, όμως οι γονείς του τον έστελναν πολύ συχνά στην Ελλάδα για να καταφέρει να μάθει τη γλώσσα, αλλά και να δει τους συγγενείς του.

«Προσπαθώ τώρα που έχω και παιδιά, να την επισκεπτόμαστε πιο συχνά την Ελλάδα. Την αγαπάμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει αρχίσει να ανθίζει και στην Ελλάδα. Είναι ένα πανέμορφο μέρος με υπέροχα τοπία για γυρίσματα».

Σε περίπτωση που κερδίσει τελικά, το πολυπόθητο αγαλματίδιο, δήλωσε πως έχει ένα «σχέδιο». «Αν κερδίσω το Όσκαρ, θέλω να φτιάξω ένα πλατό φωτογράφισης και όποιος δούλεψε για το “Free Guy” να μπορεί να φωτογραφηθεί με το Όσκαρ, όπως είχε γίνει και με τον Τιτανικό», αποκάλυψε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ανέφερε πως από Χολιγουντιανές προσωπικότητες, θα ήθελε να «πιει μια μπύρα με τον Κέβιν Μπέικον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.