ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκίνηση στην πολιτική κηδεία του στο Α΄ Νεκροταφείο (φωτο)

Μετά την τελετή στο Α΄Νεκροταφείο η σορός του Νίκου Ξαθόπουλου θα αποτεφρωθεί

Νίκος Ξανθόπουλος: Συγκίνηση στην πολιτική κηδεία του στο Α΄ Νεκροταφείο (φωτο)

Στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικί 89 ετών.

Στο Α΄ Νεκροταφείο είναι συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους ηθοποιό.

Τη στιγμή, μάλιστα, που έφτασε η σορός του Νίκου Ξανθόπουλου στο νεκροταφείο οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατος Νίκο μας» και χειροκροτούσαν με δάκρυα στα μάτια.

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη – και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του τον τελευταίο, δύσκολο μήνα της νοσηλείας του, ελπίζοντας, πως και αυτή τη φορά, θα καταφέρει να βγει νικητής.

Στεφάνια για τον Νίκο Ξανθόπουλο έστειλαν η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, καλλιτέχνες, η ΑΕΚ, της οποίας ο ηθοποιός ήταν μεγάλος οπαδός κ.α.

Η οικογένειά του, εξέφρασε δημόσια, με ανακοίνωσή της, την παράκληση αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας η σορός του εκλιπόντα θα αποτεφρωθεί, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνης, σε μια τελετή που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Φωτο: NPD

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.