ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό – «Η σύνταξή μου δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες»

Γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών μεσολάβησε μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της ηθοποιού

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από πλειστηριασμό – «Η σύνταξή μου δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες»

Να σώσει το σπίτι της στη Ραφήνα που θα έβγαινε σε πλειστηριασμό κατάφερε η Νόρα Βαλσάμη , με τη βοήθεια γνωστής εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών μεσολάβησε μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος της ηθοποιού, με αποτέλεσμα να γίνει διακανονισμός και να σωθεί τελικά το σπίτι της Νόρας Βαλσάμη, με τον πλειστηριασμό να τίθεται σε αναστολή.

Η Νόρα Βαλσάμη, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη βοήθεια που έλαβε, ενώ ρωτήθηκε και για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με την ίδια να αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «σκ@τ@ τα βγάζω πέρα».

Νόρα Βαλσάμη: Η σύνταξή μου δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες

«Τακτοποιήθηκε το θέμα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού μου. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω, γιατί θέλει δουλειά μέσα το σπίτι, που θα βρω ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Νόρα Βαλσάμη, η οποία κινδύνευσε να χάσει το σπίτι της για χρέη 60.000 ευρώ, σύμφωνα και με τον Τάσο Τεργιάκη.

«Δεν περίμενα να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με βοηθήσουν, είναι κάτι από τον Θεό. Λες και ο Θεός μού πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω», συνέχισε η ίδια αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νόρα Βαλσάμη αποκάλυψε, ακόμη, ότι μετά την τακτοποίηση της υπόθεσης του σπιτιού της βρίσκεται σε επαφή με την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που μεσολάβησε για να τη βοηθήσει, ενώ ρωτήθηκε και για το πώς τα βγάζει πέρα, με την ίδια να απαντά: «Σκ@τ@ τα βγάζω πέρα. Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ, η οποία δεν είναι τίποτα. Δεν φτάνει ούτε για να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους! Ντροπή, όλοι μου το λένε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.