ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νότης Σφακιανάκης: Δεν εμφανίστηκε ούτε στην κηδεία του μαέστρου του Μ.Σουβατζή – Έστειλε στεφάνι (φωτο)

Δείτε στιγμιότυπα από την κηδεία του μουσικού

Νότης Σφακιανάκης: Δεν εμφανίστηκε ούτε στην κηδεία του μαέστρου του Μ.Σουβατζή – Έστειλε στεφάνι (φωτο)

Τελέστηκε σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας η κηδεία του Μανώλη Σουβατζή, μαέστρου του Νότη Σφακιανάκη.

Ο μουσικός «έφυγε» από τη ζωή τη 18η Ιουλίου και δύο μέρες μετά, συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν στη νεκρώσιμο ακολουθία.

Ο Νότης Σφακιανάκης δεν παραβρέθηκε στην κηδεία του άλλοτε συνεργάτη του, αλλά έστειλε στεφάνι. Στο στεφάνι που έστειλε ο λαϊκός τραγουδιστής γράφει με κεφαλαία γράμματα: «Συνεργάτη μου “Σου μαν” εις το επανιδείν. Νότης».

Δείτε τις φωτογραφίες

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο γιος του, Νίκος Σουβατζής, μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook.

«Αγαπητοί φίλοι του πατέρα μου, με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Μαέστρος μας έφυγε σήμερα το πρωί. Ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη που του είχατε πάντα. Η κηδεία του θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας την Πέμπτη στις 12:00. Ο γιος του Νίκος» έγραψε ο γιος του Μανώλη Σουβατζή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φωτο: NPD

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.