ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ντένη Μαρκορά»: Το χτύπημα της μοίρας τη στιγμή που είχε πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της

Σε ίδρυμα με άνοια η αγαπημένη ηθοποιός

«Ντένη Μαρκορά»: Το χτύπημα της μοίρας τη στιγμή που είχε πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως η λατρεμένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα βρίσκετε σε ίδρυμα με άνοια.

Ο ρόλος της ως Ντένη Μαρκορά στην υπερεπιτυχημένη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου «Δυο Ξένοι» αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Η Ντίνα Κώνστα πέρασε πολλά χρόνια στα τηλεοπτικά πλατό κερδίζοντας την αγάπη του κοινού και την αναγνώριση των συναδέλφων της, αφήνοντας πάντα πίσω της ρόλους αξέχαστους και ερμηνείες μοναδικές.

Το 2021 η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να αποσυρθεί μακριά από την Αθήνα, αφήνοντας την πρωτεύουσα για την επαρχία, ένα πιο ασφαλές μέρος μακριά από τον κίνδυνο του κορωνοϊού. Στο πλευρό της στο νέο ξεκίνημα ήταν η ανιψιά της και η Espresso και ο Νίκος Νικόλιζας, την είχαν βρει με την ίδια να δηλώνει στην εφημερίδα: «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

H απόφασή της να αφήσει την υποκριτική αλλά και τους ρυθμούς της πρωτεύουσας και να ζήσει τα επόμενα χρόνια της ζωής της πιο ήρεμα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, μέσα σε μία εποχή πανδημίας, ήρθε 15 μήνες μετά το ξέσπασμα του covid-19.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την ηθοποιό και λίγους μήνες μετά ένα θέμα υγείας την ανάγκασε να αλλάξει ξανά τη ζωή της στα 84 της χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.