ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ντίνα Κώνστα: Το MEGA αποχαιρετά την «Ντένη Μαρκορά»

Η Ντίνα Κώνστα δεν μένει πια εδώ και το MEGA την αποχαιρετά

Ντίνα Κώνστα: Το MEGA αποχαιρετά την «Ντένη Μαρκορά»

Στη θλίψη βύθισε τον καλλιτεχνικό κόσμο πως η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου επέλεξε το Μεγάλο Κανάλι να πει το δικό του αντίο στην αείμνηστη ηθοποιό.

Στο MEGA άλλωστε η Ντίνα Κώνστα ερμήνευσε πολλές τηλεοπτικές της επιτυχίας άλλωστε ως Ντένη Μαρκορά στους «Δύο Ξένους», ως Γιολάντα Ραγιά στο «Δις Εξαμαρτείν» καθώς και ως θεία Νταϊάνα στις θρυλικές «Τρεις Χάριτες» ως θεία Νταϊάνα. Μαζί της γελάσαμε, γοητευθήκαμε, βάλαμε τις ατάκες με το μοναδικό της ύφος στην καθημερινότητά μας.

«Αντίο στην Ερασμία, την Γιολάντα Ραγιά, την Ντένη Μαρκορά, την Κική Σκευάκη. Αντίο στην Ντίνα Κώνστα» σημειώθηκε χαρακτηριστικά στην καρτέλα που μετέδωσε το MEGA κατά τη διάρκεια του σχετικού αφιερώματος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Παναγιπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ντίνα Κώνστα ανέβαινε το τελευταίο διάστημα έναν Γολγοθά που λίγοι γνώριζαν, έχοντας βρεθεί αντιμέτωπη με τη δοκιμασία της άνοιας σε ίδρυμα των βορείων προαστίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.