ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ο.Βλαχοπούλου: «Όταν άκουσα τη λέξη “καρκίνος” έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου – Είμαι μία μαχήτρια»

«Ένιωσα φόβο, αγωνία και ανασφάλεια» λέει η στιχουργός

Ο.Βλαχοπούλου: «Όταν άκουσα τη λέξη “καρκίνος” έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου – Είμαι μία μαχήτρια»

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι διεγνώσθη με καρκίνο του στήθους. 

«Την Τρίτη έγινε η επέμβαση, η μαστογραφία βγήκε καθαρή και ένα μήνα μετά είχα ραντεβού για τον υπέρηχο. Ο ακτινολόγος εντόπισε ένα εύρημα και μου είπε ότι πρέπει να εμπιστευθώ έναν μαστολόγο. Αυτή η στιγμή ήταν η πιο σοκαριστική για μένα. Όταν άκουσα τη λέξη ‘’καρκίνος’’ έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, ένιωσα φόβο, αγωνία και ανασφάλεια».

Όπως λέει, η πρώτη της σκέψη ήταν τα παιδιά της.

«Η γνωμάτευση έλεγε πως ο καρκίνος που έχω ήταν ορμονοεξαρτώμενος σε αρχικό στάδιο. Τη φοβόμουν τη λέξη ‘καρκίνος’ – στο άκουσμά της, ένιωθα αποστροφή. Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις τον ήλιο να ανατέλλει και να λες στον θεό ‘ευχαριστώ που μου δίνεις ακόμα μια μέρα’. Είχα διαβάσει κάποτε ότι ‘η υγεία είναι μια κορώνα στα κεφάλια των υγιών ανθρώπων που μόνο οι ασθενείς βλέπουν’».

Η συμβουλή της είναι οι γυναίκες να πηγαίνουν για προληπτικό έλεγχο, καθώς έτσι προλαβαίνουν πολλές καταστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι μια μαχήτρια που έχω κληθεί να δώσω τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.