Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ρίκα Διαλυνά: Δείτε την πρώτη φωτογραφία της μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε το Πάσχα

Τη συνάντησε χθες (13/07) στο σπίτι της στο Ηράκλειο, ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ρίκα Διαλυνά: Δείτε την πρώτη φωτογραφία της μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε το Πάσχα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συναντήθηκε με την Ρίκα Διαλυνά, με τον πρώτο να δημοσιεύει μια φωτογραφία με την ηθοποιό, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους συναντήθηκαν χθες (13/07) στο σπίτι της ηθοποιού, στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε μεταξύ άλλων, πως είναι καλά στην υγεία της μετά τον τραυματισμό που είχε τον περασμένο Απρίλιο, και πως τον υποδέχτηκε σε καλή διάθεση στην οικεία της.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του: «Μια από τις πιο ωραίες συναντήσεις που είχα στην Κρήτη ήταν αυτή με την υπέροχη αγαπημένη μου φίλη, την αιώνια έφηβη Ρίκα Διαλυνά, τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου με την πλούσια καριέρα και στο εξωτερικό, με τις πολλές αναμνήσεις, που μας συνδέει μια αληθινή φιλική αγάπη πάρα πολλών χρόνων…

Με τη Ρίκα που είναι πάντα πρόσχαρη και τώρα υγιής μετά το ατύχημα της, περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα στο φιλόξενο σπίτι της με θέα το ενετικό φρούριο του Ηρακλείου. Ρίκα μου να είσαι πάντα καλά».

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

  • Το ατύχημα της Ρίκας Διαλυνά

Δύσκολες στιγμές βίωσε η Ρίκα Διαλυνά, καθώς υπέστη σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης κατά την περίοδο του Πάσχα.

Η ηθοποιός τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη, η οποία, όπως αποκάλυψε η ίδια, υπέστη ρήξη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να μείνει παράλυτη.

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Espresso», είχε αναφέρει ότι για είκοσι ημέρες παρέμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι, με νάρθηκα που κάλυπτε τον αυχένα μέχρι τη λεκάνη, ώστε να διατηρηθεί πλήρης ακινησία και να αποφευχθεί μόνιμη βλάβη.

Όπως είπε, το περιστατικό ξεκίνησε με μια πτώση μέσα στο σπίτι της. «Έπεσα άκαμπτη, σαν σανίδα. Δεν λύγισε τίποτα.

Δεν καταλάβαινα τι είχε συμβεί, μόνο ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ και πονούσα τρομερά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κόρη της, Ντέμη, ήταν παρούσα τη στιγμή του ατυχήματος και κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο. Η Ρίκα Διαλυνά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου παρέμεινε δύο ημέρες στην ορθοπεδική κλινική.

«Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι κόπηκε τμήμα της σπονδυλικής μου στήλης. Αν είχε επηρεαστεί ο νωτιαίος μυελός, θα ήμουν ανάπηρη.

Τώρα είμαι στα “σίδερα” για άλλες είκοσι ημέρες και θα επανεξεταστώ για να φανεί αν τα κατάγματα έχουν επουλωθεί», είχε εξηγήσει.

Η ίδια εκτιμούσε πως το περιστατικό δεν ήταν απλό ατύχημα, αλλά το απέδιδε στο «κακό μάτι». «Δεν προκαλώ, δεν έχω επαφές, μόνο δύο-τρεις φίλες. Κι όμως, κάποιος με φθόνησε», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.