ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάρον Στόουν: «Έχασα 9 παιδιά από αποβολές – Μας κάνουν να νιώθουμε ότι έχουμε αποτύχει»

Σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram και έκανε την αποκάλυψη

Σάρον Στόουν: «Έχασα 9 παιδιά από αποβολές – Μας κάνουν να νιώθουμε ότι έχουμε αποτύχει»

Η Σάρον Στόουν προέβη μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, αφού είπε ότι «έχασε» 9 παιδιά από αποβολές, ενώ αναφέρθηκε στο ευαίσθητο ζήτημα, όταν μια γυναίκα χάνει το παιδί της, κατά την διάρκεια της κύησης.

Η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης, με την Στόουν να αναφέρει ότι «εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά με αποβολή».

«Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά», πρόσθεσε στη συνέχεια και σημείωσε ότι «μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνοι μας και κρυφά… Σαν να έχουμε αποτύχει με κάτι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συμπόνοια, ενσυναίσθηση και θεραπεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η γυναικεία υγεία και ευεξία έχει αφεθεί στη φροντίδα των ανδρών και έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και καταπιεστική», ανέφερε στη συνέχεια της ανάρτησης της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.