Σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram και έκανε την αποκάλυψη

Η Σάρον Στόουν προέβη μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, αφού είπε ότι «έχασε» 9 παιδιά από αποβολές, ενώ αναφέρθηκε στο ευαίσθητο ζήτημα, όταν μια γυναίκα χάνει το παιδί της, κατά την διάρκεια της κύησης.

Η 64χρονη ηθοποιός σχολίασε μια ανάρτηση του περιοδικού People στο Instagram, με μια αποκλειστική συνέντευξη της Peta Murgatroyd, η οποία πρόσφατα μίλησε για την απώλεια μιας εγκυμοσύνης, με την Στόουν να αναφέρει ότι «εμείς, ως γυναίκες δεν έχουμε ένα φόρουμ για να συζητήσουμε το βάθος αυτής της απώλειας. Έχασα εννέα παιδιά με αποβολή».

«Δεν είναι μικρό πράγμα, ούτε σωματικά ούτε συναισθηματικά», πρόσθεσε στη συνέχεια και σημείωσε ότι «μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι είναι κάτι που πρέπει να αντέξουμε μόνοι μας και κρυφά… Σαν να έχουμε αποτύχει με κάτι. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι συμπόνοια, ενσυναίσθηση και θεραπεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η γυναικεία υγεία και ευεξία έχει αφεθεί στη φροντίδα των ανδρών και έχει γίνει στην καλύτερη περίπτωση χαλαρή, στην πραγματικότητα αδαής και καταπιεστική», ανέφερε στη συνέχεια της ανάρτησης της