ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σε γηροκομείο η Καλή Καλό – Ζει με μια μικρή σύνταξη και βοήθεια από το ΣΕΗ

«Κι άλλοι παλιοί ηθοποιοί είναι έτσι, έχουν μείνει χωρίς κανέναν συγγενή» αποκάλυψε ο Σ.Μπιμπίλας

Σε γηροκομείο η Καλή Καλό – Ζει με μια μικρή σύνταξη και βοήθεια από το ΣΕΗ

Την αποκάλυψη ότι η Καλή Καλό, που πλέον είναι 98 ετών, ζει σε γηροκομείο, έκανε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ένα σπουδαίο όνομα του παρελθόντος (που είναι σε αυτή την κατάσταση) είναι η Καλή Καλό. Είναι 98 ετών αυτή τη στιγμή, έχει περάσει μία ζωή με θέατρα και σχολεία δικά της, μία ζωή πολυτάραχη και αυτή τη στιγμή έμεινε μία γηραιά κυρία με μία μικρή σύνταξη και τη βοηθάμε. Είναι στο Γηροκομείο Αθηνών αλλά δεν είναι καλά πια. Κι άλλοι παλιοί ηθοποιοί είναι έτσι, έχουν μείνει χωρίς κανέναν συγγενή» αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στα κακεντρεχή σχόλια, όσων κρίνουν το γεγονός, ότι βρίσκεται σε πολλές κηδείες ηθοποιών. Σχετικά με αυτό, ο ηθοποιός είπε: «Πολλοί βγαίνουν και κάνουν σκωπτικά σχόλια ότι “ο Μπιμπίλας πηγαίνει στις κηδείες”. Έχω πάει σε κηδείες ηθοποιών, που είμαι μόνο εγώ, μία κυρία από την πολυκατοικία και ένας τυχαίος. Κανένας άλλος, διότι δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για την περίπτωση αυτή του μοναχικού ανθρώπου».

Η πιο πρόσφατη συνέντευξη της Καλής Καλό

Η Καλή Καλό έδωσε μια συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2023 στην κάμερα του «Στούντιο 4» που βρέθηκε στον οίκο ευγηρίας. Η ίδια τότε θέλησε να μιλήσει για την απόφαση που είχε πάρει, να κρατήσει τα οστά του γιου της στο σπίτι της, που βρέθηκαν το καλοκαίρι σε ένα ξύλινο κουτί.

«Ήταν συναισθηματικοί λόγοι που είχα τα οστά του γιου μου στο σπίτι. Δεν μπορούσα, δεν ήθελα τα οστά του παιδιού μου να είναι ανακατεμένα με άλλα. Ήρθε και η αστυνομία στο σπίτι και μου πήραν δείγμα να δουν αν πραγματικά είναι δικά μου. Τους είπα “ναι” αλλά δεν μπορώ να αισθανθώ ότι τα κόκαλα είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάστηκε. Υπάρχει κανένα εμπόδιο;» είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γιος της Χρήστος «έφυγε» από τη ζωή μετά από ένα σοβαρό ατύχημα. Σχετικά με αυτό, η Καλή Καλό αποκάλυψε: «Ο γιος μου είχε μανία με τη Χημεία, του έκανε και καλό και κακό ο καθηγητής του. Του έδωσε φτερά να κάνει τα δικά του πειράματα. 14 χρόνια πάλευα σε όλες τις πόλεις της Ευρώπης. Έχασε το χέρι του, τα μάτια του και αγωνιστήκαμε πολύ. Δεν τον έχασα…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.