
Η Μαρία Παναγοπούλου αποκάλυψε μέσω μιας ανάρτησης της, λεπτομέρειες για το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Κώστα Χαρδαβέλλα.
Όπως αναφέρει, το μνημόσυνο θα γίνει σε έναν «μυστικό παράδεισο» του δημοσιογράφου, όπου οι δυο τους σχεδίαζαν να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι του 2024.
Η ανάρτηση της Μαρίας Παναγοπούλου
«Ο Κώστας λάτρευε τα καλοκαίρια και τη θάλασσα. Δούλευε όλον τον χρόνο 15 ώρες την ημέρα, χωρίς αργίες και Σαββατοκύριακα, αιώνια ερωτευμένος με τη δημοσιογραφία, προσμένοντας τον Ιούλιο, μήνα που πάντα προτιμούσε για τις διακοπές μας και τότε άφηνε τα πάντα πίσω του και απολάμβανε το κάθε δευτερόλεπτο σαν μικρό παιδί.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το καλοκαίρι του 2024 πίστευε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα καταφέρναμε να πάμε διακοπές και πάλευε υπεράνθρωπα για αυτό. Όταν αναγκαστήκαμε να τις ακυρώσουμε μου είπε “αν υπάρξει επόμενο καλοκαίρι για εμάς, σου υπόσχομαι πως θα πάμε εκεί” αναφερόμενος σε ένα λατρεμένο μυστικό μας παράδεισο. Εκεί θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο του, σε στενό συγγενικό κύκλο.
Για όλους τους άλλους, φίλους, συναδέλφους ή ανθρώπους που τον αγαπήσατε μέσα από τη δουλειά του τόσα χρόνια, ετοιμάζουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση, ανοιχτή για όλους, στην οποία θα χαρούμε πολύ να έρθετε και να τον τιμήσετε.
Μόλις είμαστε έτοιμοι θα σας ενημερώσω για το πού, το πότε και το τι θα συμβεί».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.