ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπάνια φωτογραφία: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε αποκριάτικο πάρτι το 1962

Μαζί με τις Έλσα Βεργή, Ταϋγέτη και Ελένη Χατζηαργύρη

Σπάνια φωτογραφία: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε αποκριάτικο πάρτι το 1962

Μια φωτογραφία από το αρχείο του γνωστού φωτογράφου από ένα αποκριάτικο πάρτι του 1962, στην οποία απεικονίζονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και οι ηθοποιοί, Έλσα Βεργή, Ταϋγέτη και Ελένη Χατζηαργύρη, μοιράστηκε ο λογαριασμός του studio Κλεισθένης στο Instagram.

Η λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας αναφέρει:

«Τον Μάρτιο του 1962 η μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου Έλσα Βεργή (δεύτερη από δεξιά) διοργανώνει στο σπίτι της αποκριάτικο πάρτι με την παρουσία αγαπημένων φίλων και συναδέλφων ανάμεσα στους οποίους είναι οι Ταϋγέτη (αριστερά), Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ελένη Χατζηαργύρη και ο Κλεισθένης ο οποίος απαθανατίζει με τον φακό του στιγμές από την συγκεκριμένη βραδιά.

Την περίοδο αυτή η ηθοποιός ανεβάζει στο θέατρο που φέρει και το όνομα της στην οδό Βουκουρεστίου, το έργο του Ευγένιου Ό Νηλ «Παράξενο ιντερμέτζο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Θεοδοσιάδη και συμπρωταγωνιστή τον αγαπημένο Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η Έλσα Βεργή υπήρξε από τις σπουδαιότερες μορφές της γενιάς της και μια κορυφαία τραγωδός που υπηρέτησε για μισό αιώνα με πάθος και συνέπεια το θέατρο σε έργα του παγκόσμιου δραματολογίου ενώ σε ηλικία 15 ετών ήταν μέλος του χορού στην πρώτη αφή της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στις 20 Ιουλίου του 1936 στην Αρχαία Ολυμπία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου. Αδημοσίευτη μέχρι σήμερα φωτογραφία».

Δείτε την ανάρτηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.