ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σπάνιο κλικ: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αγκαλιά του Γιώργου Ηλιάδη (φωτο)

H σπάνια φωτογραφία με τον δεύτερο σύζυγό της

Σπάνιο κλικ: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αγκαλιά του Γιώργου Ηλιάδη (φωτο)

Η Έλενα Λυμπέρη δημοσίευσε στο προφίλ του ρετρό λογαριασμού της στο Instagram «Elena’s diary» μια φωτογραφία της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον δεύτερό της σύζυγο, Γιώργο Ηλιάδη.

Οι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν στο εστιατόριο Σκορπιός, του οποίου ο Ηλιάδης ήταν ιδιοκτήτης. Η Βουγιουκλάκη είχε πάει στο εστιατόριο με τον Νίκο Μομφεράτο, ο οποίος καβγάδισε για τα πολιτικά με τον Ηλιάδη και κάπως έτσι ο Κύπριος επειχειρηματίας τράβηξε το ενδιαφέρον της Αλίκης. Σε μία προσπάθεια να τον διεκδικήσει η ίδια έγινε τακτική θαμώνας του εστιατορίου κι έτσι ξεκίνησε το φλερτ ανάμεσά τους.

Στις 29 Ιανουαρίου του 1982 το ζευγάρι παντρεύτηκε με έναν άκρως μυστικό γάμο τον οποίο κράτησαν κρυφό για σχεδόν δέκα χρόνια. Η Αλίκη θα αρνιόταν την ύπαρξη του γάμου μέχρι το 1993, όταν δήλωσε γελώντας στην περίφημη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Σας την έσκασα και δεν είναι η μόνη φορά».

Στην γλυκιά φωτογραφία που ανάρτησε η Έλενα Λυμπέρη, η Αλίκη ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του αγαπημένου της, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και ένα πληθωρικό γαλάζιο καπέλο το οποίο έχει στολίσει με ένα όμορφο φούξια λουλούδι.

Η λεζάντα της φωτογραφίας γράφει:

«Αn affair to remember: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην αγκαλιά του δεύτερου συζύγου της Γιώργου Ηλιάδη, καλοκαίρι στο εξοχικό της σταρ στο Θεολόγο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.